Octavia III
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Octavia III
Este ze tam sudruhovia nechali 1,8 TSI a manual, iked on sa postupne dostane aj do Leona a spol...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mno, nevím, já slyšel, že 1,8TSI bude ENEM s DSG....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak a ako vravim, nemala by to byt vysada len Octy, minimalne na SVK trhu by mal s podobnou konfiguraciou prist aj Leon.
No a hlavne je 1,8 TSI jedina s multilinkom
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak ten nešní ceník je docela raketa.... hatch 1.8TSI v Eleganci a páru základních věcí (bifilajky a tak) a sem u sedmiset jen to fikne....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Škodovka se úplně zbláznila. Ceny OIII mi přijdou úplně ujeté. To i snad ten Rapid akceptabilnější.
On ten multilink není v tomhle případě zas až tak samospásný...Snowman000 píše:Tak tak a ako vravim, nemala by to byt vysada len Octy, minimalne na SVK trhu by mal s podobnou konfiguraciou prist aj Leon.
Ain´t nobody got time for that
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To netvrdim a principialne nemam nic proti skrutke vzadu, no cim vacsie to auto tym viac su citelne nevyhody...na druhu stranu naladit spravne multi neni zrovna najlahsie a tiez mam obavy ze venovat sa len jednemu podvozoku pre celu radu je lahsie ako riesit dva...
Na druhu stranu ADrei celkom tazila oproti Leonidovi v testoch od PJ
Na druhu stranu ADrei celkom tazila oproti Leonidovi v testoch od PJ
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mně přišlo naladění zkrutné příčky velmi přesvědčivé a v něčem i lepší než multilink (ačkoliv negativa stále převažují a je na pováženou, že u 2.0 TDI za 600 000 Kč multilink není). Nechci se to tady ale moc rozvádět, přecijen od toho jsou tu místní testy
Ain´t nobody got time for that
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez som zazil auta so skrutkou, ktore fungovali bozsky, no ale len v ramci nejakych specifickych vlastnosti (Clio RS), no multilink neobsahuje v sebe slovo multi iba kvoli bodom prepojenia kolesa s kasnou...je to vacsi multitalent, da sa mu vstepit toho proste viac.
Mne je na tom vsetkom najma proti srsti ten downgrading. Ten z duse nenavidim (bavime sa o hardwari). Proste ten pocit, ze mohli sme spravit nieco na nejakej urovni (Octa II), ale zakaznik to nepotrebuje(nechce), tak to spravime na horsej urovni (Octa I) a usetrime prachy. Proste kde su tie casi kedy lepsi produkt mal pre zakaznika a aj fabriku vacsiu cenu (nebavim sa o tej cene na cenovke, ale komplexne, uzitnu cenu) ako ten lacnejsi? Pripomina mi to boj chemicke sra*ky vs. jedlo z cerstvych surovin
Mne je na tom vsetkom najma proti srsti ten downgrading. Ten z duse nenavidim (bavime sa o hardwari). Proste ten pocit, ze mohli sme spravit nieco na nejakej urovni (Octa II), ale zakaznik to nepotrebuje(nechce), tak to spravime na horsej urovni (Octa I) a usetrime prachy. Proste kde su tie casi kedy lepsi produkt mal pre zakaznika a aj fabriku vacsiu cenu (nebavim sa o tej cene na cenovke, ale komplexne, uzitnu cenu) ako ten lacnejsi? Pripomina mi to boj chemicke sra*ky vs. jedlo z cerstvych surovin
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...