Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
.Jelen.
Řidič začátečník

Re: Politický koutek

Příspěvek od .Jelen. »

Pickuper píše:I tak se na to da jiste nahlizet....na druhou stranu nebude nahoda,ze zidi byli pronasledovani a nenavideni uplne v kazde dobe...a co se tyce toho jejich slavneho statu, tak opet neni nahoda,ze dokonce i uchylna EU dava od nich ruce pomalu,ale jiste pryc...
Lidé nemají rádi pohled na cizí úspěch. :( Tím to bude ! :))

Tahle problematika se nedá podle mě vysvětlit pár větama, takže jestli tě to zajímá, sváteční řidiči, tak čti, koukej na dokumentární pořady a ptej se, jinak to těžko (správně) pochopíš, jestli o tom do teď info nemáš... :)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

jelen: já myslím, že Sváteční řidič bude provokatér, kterej spíš doufal, že tu rozdmýchá nějaké to hanobení rasy, národa a přesvědčení :D
Niko nadžanel ko kerdža
sváteční řidič
Autoškolák

Příspěvek od sváteční řidič »

1) Příspěvek začínající "I tak se dá nahlížet...." jsem nepsal já.

2) Nemám info o tom, jak židé "škodí světu", takže těžko chápu, když na ně někdo nadává. Proto jsem rád, Jelene, když mě nabádáš, abych se ptal, protože bych rád slyšel vaše názory.

3) Ne, naopak. Jsem tolerantní člověk a hanobení národa jsem chtěl zamezit :)
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

1) To je jasný. A? Nevidím důvod psát x y příspěvků, není snad tak težký pochopit, kdo na koho kdy reaguje. ;)

2) Ptej se spíš lidí osobně, na internetu jsou pouze nedůvěryhodné existence. :ymdevil:

Pick: Tak toho se tady asi těžko dočká, ať jde radši na fejsbuk. :p (Překvapilo mě, že tam v poslední době ty skupiny nechávají celkem slušně "vyřádit" akorát si musely před název napsat [Kontroverzní humor] :D )
sváteční řidič
Autoškolák

Jelene, myslím, že ptát se lidí na internetu je daleko efektivnější než osobně. Lidé totiž v anonymitě na internetu prozradí daleko víc informací, které by se osobně styděli říci...

Proto bych se tě rád zeptal, je něco, co tobě vadí na židech? Popř. proč...?
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

sváteční řidič píše:... které by se osobně styděli říci...
Možná by to bylo lepší.
sváteční řidič
Autoškolák

GeneHawkins píše:
Možná by to bylo lepší.
Možná bylo, ale jen takhle si můžeme udělat obrázek, jací lidé doopravdy jsou a jaké mají názory...
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

sváteční řidič píše:Možná bylo, ale jen takhle si můžeme udělat obrázek, jací lidé doopravdy jsou a jaké mají názory...
...to nepochybně a zároveň pak můžeme jednoduše udělat screen plochy a celé to odeslat na příslušné místo, kde to už nějak někdo "vyhodnotí" ;) Zkrátka doba je taková, že jakákoliv diskuse o židech, cikánech či všebarevný náplavě smrdí potížema. Tudíž každej normální si dá pozor a určitě se nebude pouštět do nějakejch zásadních diskusí na veřejně přístupným fóru navíc s člověkem, kterej je tu chvíli a nikdo ho osobně nezná. Zkrátka nechceme dělat potíže Mmirovi ani sobě. Neber to nijak osobně, ale zároveň nežij v bludu, že tady někdo něco říká, ale vlastně jen papouškuje nějakej stereotyp. Tak to rozhodně není. Takže asi tak :)
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

GeneHawkins píše:
Možná by to bylo lepší.
já bych nepaušalizoval........ cokoliv co napíšu tady, tak za tím si stojím a bez problémů to zopakuju kdykoliv a kdekoliv. Já se za své názory rozhodně nestydím [-x . Netvrdím, že mám ve všem pravdu, nicméně když něco napíšu (řeknu) tak si za tím stojím, a dokážu zdůvodnit proč. Nemlátím prázdnou slámu. :)
Niko nadžanel ko kerdža
sváteční řidič
Autoškolák

já bych nepaušalizoval........ cokoliv co napíšu tady, tak za tím si stojím a bez problémů to zopakuju kdykoliv a kdekoliv. Já se za své názory rozhodně nestydím [-x . Netvrdím, že mám ve všem pravdu, nicméně když něco napíšu (řeknu) tak si za tím stojím, a dokážu zdůvodnit proč. Nemlátím prázdnou slámu. :)[/quote]

To je chválihodné. Samozřejmě, že to bylo obecně řečeno a neplatí to ve 100%, ale ve většině případů tomu tak je...
Odpovědět