Politický koutek
Re: Politický koutek
podstatný je, že Fišerák je žid a to by mělo všem rozumně smýšlejícím lidem stačit k tomu, aby měli jasno v tom, koho určitě nevolit
Niko nadžanel ko kerdža
žid, a ešče komunistickej... tuplem nevolit!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz to tak vidis, tak se hadat nebudu... Ty budes mit radost a ja si myslim sveGeneHawkins píše:Potvrdils, že mám pravdu já.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Jo, Dienstbiera.Pickuper píše:podstatný je, že Fišerák je žid a to by mělo všem rozumně smýšlejícím lidem stačit k tomu, aby měli jasno v tom, koho určitě nevolit
..jako ten Avatar je mi čím dál sympatičtější...
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-volba ... eadum.htmlI proto vyrazil s neméně holou lebkou a v těžkých botách do terénu a podupával si k Landovým textům jako »bílá síla mě zaslepila, černou duši mi vybělila«. Ač to dnes Franz popírá, vynořili se lidé z jeho minulosti, podle kterých šlo o skutečné přesvědčení!
Niko nadžanel ko kerdža
- sváteční řidič
- Autoškolák
pavproch píše:žid, a ešče komunistickej... tuplem nevolit!
Nebudu ho volit, protože je to klasickej komunistickej kariérní úředník. Co s tím ale má společného to, že je žid???
..doporučuji načíst si nějaké tituly zabývající se sionismem a judaismem a poté si učinit vlastní názor
.... spousta literatury k tématu je ke stažení např. zde: http://www.vzdelavaci-institut.info/?q= ... -judaismus
.... spousta literatury k tématu je ke stažení např. zde: http://www.vzdelavaci-institut.info/?q= ... -judaismus
Niko nadžanel ko kerdža
- sváteční řidič
- Autoškolák
to Pickuper: na to bohužel nemám čas momentálně. Mohl bys mi, prosím, ve zkratce říct, co je na židech špatného?
tak to se obávám nedá popsat v několika větách...nicméně s tímhle náboženstvím mám zásadní problém. Úplně stejnej jako s islámem. Protože tyhle dvě náboženství a věci s nima související maj k sobě blíž než by se na první pohled zdálo Malej příklad:
Deuteronomium (5.kniha Mojžíšova), kapitola 6. Slyš, Izraeli , odstavec č.3 :
Deuteronomium (5.kniha Mojžíšova), kapitola 6. Slyš, Izraeli , odstavec č.3 :
jako sorry, ale pokud se někdo modlí k tomuhle, tak já s ním mám problém ..a to je jen malej příklad....Hospodin, tvůj Bůh, tě přivede do země, kterou s přísahou zaslíbil tvým otcům Abrahamovi, Izákovi a Jákobovi. Dá ti v ní veliká a krásná města, která jsi nestavěl, domy plné všeho dobrého, které jsi neplnil, vykopané studny, které jsi nekopal, vinice a olivoví, které jsi nesázel.
Niko nadžanel ko kerdža