Pivní koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pivní koutek
Ano, poznám ho chuťově i podle kódu na flaškové, plech nebo sudové variantěgoes píše:poznas rozdil mezi plzni z plzne a plniz z moravy?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Radegast a dobre pivo? jedine tak pred 20 lety, tedy kdyz byly Nosovice jeste samostatne.
sam mam v oblibe Serak z Hanusovic. u nas na vsi ho dokonce cepuji vzduchem, ne CO2
sam mam v oblibe Serak z Hanusovic. u nas na vsi ho dokonce cepuji vzduchem, ne CO2
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
goes, ani já nejsme z Moravy.řidičBOB píše:To svědčí o tom, co jsou moraváci zač, takže díky za přiznání
Mimochodem - jakýkoliv víno vlastní výroby nalijete, tak je to sračka... Možná by jste měli už konečně pochopit, že se nemáte srát do něčeho, co neumíte a přenechat výrobu vína Itálii, Francii, Bulharsku, atd. A nic na tom nezmění ani fakt, že si na nějaké přízemní soutěži ve Znojmě nadělíte na ty patoky stříbrné a zlaté medaile
2.016V 99kW
ale ale ale... takto reaguji vzdy, kdyz uz to prilis prehanis a stava se z tebe reditel zemekoule, pred kterym se vsechny dvere oteviraji nehraj si tu na borecka, na ktereho nemas a nezij v presvedceni o sve jedinecnosti.řidičBOB píše:Alespoň se neuchyluj k tomu zesměšňování přezdívky... Děláš to vždy, když už nevíš kam a snažíš se urážet. To, že jsi vesnické hovado, to já už vím. I když chápu, že je zde mnoho nových uživatelů a tak se potřebuješ blýsknoutgoes píše: to mas pravdu, ovsem chorobny baron prasil je daleko horsi bobiku
U nás se čepuje pivo z tanku.Vytlačované balonem. Hele urážejte mě. Já su zvyklé
Naposledy upravil(a) Smrťák dne sob 05 bře 21:09, celkem upraveno 1 x.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
to samozrejme Bob nepobereSlawall píše:goes, ani já nejsme z Moravy.řidičBOB píše:To svědčí o tom, co jsou moraváci zač, takže díky za přiznání
Mimochodem - jakýkoliv víno vlastní výroby nalijete, tak je to sračka... Možná by jste měli už konečně pochopit, že se nemáte srát do něčeho, co neumíte a přenechat výrobu vína Itálii, Francii, Bulharsku, atd. A nic na tom nezmění ani fakt, že si na nějaké přízemní soutěži ve Znojmě nadělíte na ty patoky stříbrné a zlaté medaile
Rozdil v chuti nepoznali ani sladkove pri testu, ale chapu Bob to pozna. Samo, jak si prectes kod, tak to pozna kazdy.řidičBOB píše:Ano, poznám ho chuťově i podle kódu na flaškové, plech nebo sudové variantěgoes píše:poznas rozdil mezi plzni z plzne a plniz z moravy?
T72?Smrťák píše:U nás se čepuje pivo z tanku.Vytlačované balonem. Hele urážejte mě. Já su zvyklé