Auto do 200 tisíc korun

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
M.Z.
Letec

Re: Auto do 200 tisíc korun

Příspěvek od M.Z. »

A kolik myslíš, že budou stát díly a servis na Lexuse? Máš to zjištěné? Kdybys kupoval benzín, neřeknu půl slova, ale věřit ve spolehlivost naftového Lexuse, je lhaní do kapsy.
Bude se srát, jako jakákoliv jiná nafta a navíc to je trochu raritka, tak nevím, jak je to s druhovýrobou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Spyke
Adept autoškoly

Příspěvek od Spyke »

Ano, vím, že je to problém se servisem v Lexusu který bude nejspíš drahý ale díky tomu, že motor je z Toyoty která je velmi kvalitní a spolehlivá a tyhle motory použivají v autech které jsem napsal víše věřím tomu a taky jsem slyšel , že jsou to dost kvalitní motory. ....
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Myslíš ty motory, se kterými si servis Toyoty nevěděl rady? Velké problémy s filtrem a vstřikováním? Hodně štěstí.
Kolega si v r.2005 pořídíl Verso 130kw, spokojený byl cca do 80tkm, pak si to házel. V servisu byl jak doma, aspoň si vyskoušel celý sortiment Toyoty, coby náhradní vozy, žralo to jak tank. Raději to po lízačce prodal.
Kup si benzínového Lexuse a budeš si chrochtat, jestli chceš mocimermo naftu, tak raději něco běžného, na co seženeš rozumně díly.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Spyke
Adept autoškoly

Příspěvek od Spyke »

Tak to teda o tom nevím, ale všude jsem slyšel jak jsou tyhle motory spolehlivé, ale vždy to může byt od kusu. Naftu bych chtěl, protože doma máme jednoho benziňáka a potřebujem i něco na delší trasy a to by nás pak benzin nejspíš zežral :-/ ... a 4 litry je vcelku dost velký rozdíl který se pak ukáže na ceně :-/ ... a co by jste teda doporučil za nafťáka?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Úplně nejhorší je ta 130kw, slabší 110kw tolik problémů neměl a chyby kusu to určitě nebyla. Podobně postižených zákazníků je dost. Problémy si najdeš i v nějakých recenzích ojetin, nafta se tenkrát Toyotě vůbec nepovedla.
Odkážu třena na č. Diesel 1/2012 je tam Avensis a o Toyoťáckých naftových motorech a jejich průserech, je tam toho dost.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

IS220D = 2.2 D-CAT = užranej a poruchovej motor
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

Ty vole do lexus IS dat diesla...co s tim chrochto-dyzlem sakra máte vsichni?!
IS jedine s I6 v benzinu si myslim.
Do toyoty diesel...bože muj.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
Spyke
Adept autoškoly

Příspěvek od Spyke »

Nevim kolikrát to tady mám psát, že benzin nechci !! .... Vybírám naftu do 200 tisíc, tak jestli máte teda nějaký jiný typ tak prosím poraďte. Děkuji
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já bych hlavně netrval na min. 150k a hledal bych HDI, JTD, TDI CR, okolo 100kw už to všechno jezdí svižně. Rozhodně bych nehledal prémii.
S denním nájezdem 20km, je nafta samozřejmě nezbytná
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Spyke
Adept autoškoly

Příspěvek od Spyke »

ok a když nehledě na motor tak který auto by jste mi doporučili? Klidně napište jich více
Odpovědět