No nevím...buď nechápeš pohybující se obrázky nebo je Tvá reakce zcela mimo jenom proto, abys něco napsal. Když přece nechci jet rychle, tak toho, co chce, nechám jet...aby byl ode mne co nejdál a nemohl mne tak ohrožovat.PetrL píše:no a takový, co potřebujou životně důležitě předjíždět a ohrožovat nejen sebe na takové vozovce a jet o 2km/h rychleji, mám zase nejradši já...to se na mě nezlob!
Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
On mu nějak AKTIVNĚ BRÁNIL předjetí? Jediné co tam je vidět je, jak dotyčný vjel doprostřed silnice a vůbec nedal najevo, že chce předjíždět. Naopak ten druhý pouze začal jet rychleji, neboť mu to stovky metrů rovné silnice dovolily a byla to zcela logická reakce. Stejně tak dovolily zdejšímu "postiženému", aby ho předjel, kdyby měl větší koule, což neudělal i když na to měl místa a času tři zadele. Takto si zde pouze honí ego a křičí, jak mu někdo ublížil.
Dotyčný si je zcela vědom toho, že rychleji jet by byl pouze a jenom zbytečný risk - vždyť z toho videa je jasně vidět, že měl takových příležitostí na předjetí mnoho.
Dotyčný si je zcela vědom toho, že rychleji jet by byl pouze a jenom zbytečný risk - vždyť z toho videa je jasně vidět, že měl takových příležitostí na předjetí mnoho.
Můžeš mi říct, jak jsi přišel na to, že nedal najevo, že chce předjíždět? Zrychlování při předjíždění se ti nezdá jako aktivní bránění v předjíždění?
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tady bylo o vítězi a poraženém rozhodnuto předem......
Pán se tý tramvaje fakt nebál...
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tam to bylo furt...ale naklopil to tam hodně naprudko
...snad mu došlo, k čemu jsou u auta zrcátka a proč je v té křižovatce na zemi V09a pouze rovně
...snad mu došlo, k čemu jsou u auta zrcátka a proč je v té křižovatce na zemi V09a pouze rovně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Rychle a Zběsile - MHD Edition. Pan řidič si spletl trasu a přejel odbočku na okruh směr čerňák, tak to musel honem napravit.
[/youtube]
[/youtube]