Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Obec Letovice před Svitavama... 1SR 8027
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
àhoj, mam otazku ktora sa uz mozno preberala alebo vela ludom je odpoved jasna
zaujimal by ma dovod preco PCR nakupuje vyhradne auta na benzin? (zatial so nevidel jedine policajne dizlove auto).
sam som 100% zastancom benzinu, ale vzhladom na trendy obdobie nafty, som zvedavy preco PCR nakupuje stale benzin.
Diky moc
zaujimal by ma dovod preco PCR nakupuje vyhradne auta na benzin? (zatial so nevidel jedine policajne dizlove auto).
sam som 100% zastancom benzinu, ale vzhladom na trendy obdobie nafty, som zvedavy preco PCR nakupuje stale benzin.
Diky moc
E46 325i + E60 550i
Protože nafta patří do kamen
neska sem nestačil valit bulvy - Kolárovice, průjezd býval po celé délce (asi 8km) 50 a čast tam měřili (jj, taky tam mám jednu fotečku), neska sem ale nevěřícně valil bulvy - od kostela po školu tam povolili 70....Brus píše:co vše mě může potkat na trase Bytča - Blava? Nepředpisové tempo bude asi nevyhnutelné.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Benzín má při jejich stylu provozu menší náklady.
Ale třeba taloši když ještě lítali 156 tak měli chipnuté 2.4JTDčka (dálniční káry).
Ale třeba taloši když ještě lítali 156 tak měli chipnuté 2.4JTDčka (dálniční káry).
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
hlavne to maj ve vyhlasce nebo snad dokonce v zakone, mj proto aby mohli startovat i v -20 atd.
ale treba mestaci v Praze maji TDIcka bezne
Dallen: jj ted maji i 159 v 2.4 JTD se stylizaci geparda na blatniku
ale treba mestaci v Praze maji TDIcka bezne
Dallen: jj ted maji i 159 v 2.4 JTD se stylizaci geparda na blatniku
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
i státní používá TDIčka...jenom jich je opravdu výrazně méně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
retron píše:mj proto aby mohli startovat i v -20 atd.
ano, toto dava zmysel, takisto som mal za to, ze to budu skor prakticke veci, koli pohotovosti, atd.
E46 325i + E60 550i
jancsi píše:retron píše:mj proto aby mohli startovat i v -20 atd.
ano, toto dava zmysel, takisto som mal za to, ze to budu skor prakticke veci, koli pohotovosti, atd.
taktak, potvrzují to i moje informace od mně známého policajta z pálkowitz (ale Lessy to není ) - kvůli zimnímu provozu, pojíždění po městě a hlavně honičkám gangsterů se studeným motorem
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ani jsem si nevšiml jsem se zavěsil za pražáka co ty rovinky nešel pod 100, takže mi to bylo tentokrát celkem jedno. ale aspon že takpavproch píše:neska sem nestačil valit bulvy - Kolárovice, průjezd býval po celé délce (asi 8km) 50 a čast tam měřili (jj, taky tam mám jednu fotečku), neska sem ale nevěřícně valil bulvy - od kostela po školu tam povolili 70....Brus píše:co vše mě může potkat na trase Bytča - Blava? Nepředpisové tempo bude asi nevyhnutelné.
Pravda vyděsí