Závist je velmi ošklivá vlastnostgoes píše: samozrejme pouze potentat Bob se k tomu dostal. ledva vystrci zadek z baraku, pulka sveta se klani k zemi a predhani se jak mu dodat vse pod nos.
Pivní koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pivní koutek
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jojo, to je tak jakoby veřejně známý fór...dá se, nedá se, dá se pražákům... jinak ty kvasnicové apod. pva na běžné pití v pátek večer v hospě moc nejsou, teda pro mě...jsou moc těžké.goes píše:a hlavne ta "moda" ted kvasnicovych apod. sracicek. No jasne, neni to velkovyroba "tak to musi chutnat" apod. proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsiSlawall píše:Kdyby před 50 lety bylo nejlepší pivo z hlučínského pivovaru, tak by si to většina lidí pochvalovala i dnes, i kdyby to byla největší sračka... stejně je to s plzní.
Naposledy upravil(a) Slawall dne sob 05 bře 20:56, celkem upraveno 1 x.
2.016V 99kW
plne souhlasim, ze misto vyroby je dulezite. jen je kapku problem, ze hovno poznas odkud mas sud, navic to chutna stejne blbe jak z plzne tak z nosovicřidičBOB píše:Slawall: u PU musíš rozlišovat, kde byla vyrobena, protože zejména ta v asijské části naší řepubliky, se nedováží z Plzně, ale od Pšonků A ta je pravda nepitná!
to mas pravdu, ovsem chorobny baron prasil je daleko horsi bobikuřidičBOB píše:Závist je velmi ošklivá vlastnostgoes píše: samozrejme pouze potentat Bob se k tomu dostal. ledva vystrci zadek z baraku, pulka sveta se klani k zemi a predhani se jak mu dodat vse pod nos.
No to jo, stejně jako u dalích piv, Stella Artois apod...řidičBOB píše:Slawall: u PU musíš rozlišovat, kde byla vyrobena, protože zejména ta v asijské části naší řepubliky, se nedováží z Plzně, ale od Pšonků A ta je pravda nepitná!
2.016V 99kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To svědčí o tom, co jsou moraváci zač, takže díky za přiznánígoes píše:Slawall píše: proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsi
Mimochodem - jakýkoliv víno vlastní výroby nalijete, tak je to sračka... Možná by jste měli už konečně pochopit, že se nemáte srát do něčeho, co neumíte a přenechat výrobu vína Itálii, Francii, Bulharsku, atd. A nic na tom nezmění ani fakt, že si na nějaké přízemní soutěži ve Znojmě nadělíte na ty patoky stříbrné a zlaté medaile
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stella, která se prodává u nás, je většinou ze Staropramenu - čili voda, použitá k výrobě, je z VltavySlawall píše:No to jo, stejně jako u dalích piv, Stella Artois apod...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no toto a od tebe? pekne ses nam rozjel. Ja chapu, ze pri tve soucasne pozde v techto minutach ti nic jineho, nez plivanec na vychod nezbyva, ale umis to lepe, toto je takove moc okateřidičBOB píše:To svědčí o tom, co jsou moraváci zač, takže díky za přiznánígoes píše:Slawall píše: proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsi
Mimochodem - jakýkoliv víno vlastní výroby nalijete, tak je to sračka... Možná by jste měli už konečně pochopit, že se nemáte srát do něčeho, co neumíte a přenechat výrobu vína Itálii, Francii, Bulharsku, atd. A nic na tom nezmění ani fakt, že si na nějaké přízemní soutěži ve Znojmě nadělíte na ty patoky stříbrné a zlaté medaile
jinak toto je pivni tema, takze pojdme zpet k pivu.
poznas rozdil mezi plzni z plzne a plniz z moravy?řidičBOB píše:Stella, která se prodává u nás, je většinou ze Staropramenu - čili voda, použitá k výrobě, je z VltavySlawall píše:No to jo, stejně jako u dalích piv, Stella Artois apod...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Alespoň se neuchyluj k tomu zesměšňování přezdívky... Děláš to vždy, když už nevíš kam a snažíš se urážet. To, že jsi vesnické hovado, to já už vím. I když chápu, že je zde mnoho nových uživatelů a tak se potřebuješ blýsknoutgoes píše: to mas pravdu, ovsem chorobny baron prasil je daleko horsi bobiku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time