A proto takovym budes zrychlovat pri predjizdeni?PetrL píše:no a takový, co potřebujou životně důležitě předjíždět a ohrožovat nejen sebe na takové vozovce a jet o 2km/h rychleji, mám zase nejradši já...to se na mě nezlob!
Onboard videa
Re: Onboard videa
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
jediný kdo někoho ohrozil, byl blb v ravcePetrL píše:no a takový, co potřebujou životně důležitě předjíždět a ohrožovat nejen sebe na takové vozovce a jet o 2km/h rychleji, mám zase nejradši já...to se na mě nezlob!
nevidím jediný důvod, proč bych se měl za někým táhnout 40 na rovné silnici první třídy!
KFL - prorazil to nebo ne?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
patak: to je v loucne a losinach tolik snehu? mmch, ta cesta je siroka jak balzen, se divim, ze ses za nim tahl tak dlouho
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
včera a předevčírem to bylo hodně slušný, teď to pomalu taje
při ideálníc podmínkách bych ho vzal hned na začátku, ale na sněhu a v lehké mlze se krotím
při ideálníc podmínkách bych ho vzal hned na začátku, ale na sněhu a v lehké mlze se krotím
Nezdalo se, jel v klidu 30kou dal.Weeper píše:KFL - prorazil to nebo ne?
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ten kokot v protisměru zbytečně oslňoval mlhovkama.
Ta impreza se tváří jakože nechce být moc ovládána.mmira píše:trochu jsem trenoval, natacel, strihal a vzniklo z toho neco jako nuda v brne. ale kdyz uz jsem to udelal
P.S. ve vraceckach uz byl led, s tim jsem si nevedel moc rady.
RWD
neni ovladatelna plynem, ale pokud se na ni jde spravne, pak dela co se po ni chce.
Autoforum.cz