Pivní koutek
Re: Pivní koutek
hustě goes
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ale s tím Radegastem má pravdu, pije se to i líp než plzeň a je to fakt dobré pivo.
2.016V 99kW
slawal: vis jak, to panove od prahy a okoli nikdy nepochopi, takze nechme je pritom. patoky necht si pijou, vsak vime, co lejeme ve sklipcich a doma teto sorte "odborniku"
Europivo bude chutnat všem. A komu nebude,toho zavřeme.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Kdyby před 50 lety bylo nejlepší pivo z hlučínského pivovaru, tak by si to většina lidí pochvalovala i dnes, i kdyby to byla největší sračka... stejně je to s plzní.
2.016V 99kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Deli: a úplně NEJ je to ze staré výroby, které ale není bežně dostupné
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a hlavne ta "moda" ted kvasnicovych apod. sracicek. No jasne, neni to velkovyroba "tak to musi chutnat" apod. proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsiSlawall píše:Kdyby před 50 lety bylo nejlepší pivo z hlučínského pivovaru, tak by si to většina lidí pochvalovala i dnes, i kdyby to byla největší sračka... stejně je to s plzní.
samozrejme pouze potentat Bob se k tomu dostal. ledva vystrci zadek z baraku, pulka sveta se klani k zemi a predhani se jak mu dodat vse pod nos.řidičBOB píše:Deli: a úplně NEJ je to ze staré výroby, které ale není bežně dostupné
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Slawall: u PU musíš rozlišovat, kde byla vyrobena, protože zejména ta v asijské části naší řepubliky, se nedováží z Plzně, ale od Pšonků A ta je pravda nepitná!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time