![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... &sk=t&sd=a
PS: Je tam zaujimave video proti S5
![Loser L-)](./images/smilies/30.gif)
Děkuji za radu. Já už to málem koupil...jancsi píše:vasco, nic v zlom, ale po tomto ma neprekvapuje ze Z4M je pre Teba z mnohych dovodov nie najlepsia volbavasco píše:![]()
Nicméně, 6GC je obrovitánská nádhera, ale tak mně se až na X1 líbí nesmírně celá aktuální modelová nabídka, takže vlastně nic nečekáného se nekoná...
Mohol by som sa aj ja please ozvat?Bond007 píše:polovicaty reseni nemaji cenu
mel bys vyzkouset Z4M a uvidis ze nebudes chtit nic jinyhokdybys byl v brne, dej vedet
Jedině E89pavproch píše:@snow: ne, scu něco menšího s větrem ve vlasech
pavproch píše:Čímdáltímvíc se fakt moje oko kloní k e89.... ale nerad bych se připravil o sheer driving pleasure...
Takže zkusím tu svou otázku položit ještě jinak: je e89 z hlediska řidičských pocitů (komunikativnost řízení, reakce plynového pedálu, čitelnost, ovladatelnost, mrštnost) aspoň srovnatelná s 3er e9x?
Vysvětlivka: s láskou vzpomínám na e36 (sedan) 318i MR1997, která mi řidičsky dávala opravdu hoooodně moc.... současná e91 330ixT sa temu sice dost blíží, ale ta e36 se mnou "mluvila" víc.... ale na druhou stranu asi už stárnu, tak m i ty chybějící řidičské zážitky komfort modernější e91 téměř nahrazuje ...
Navrhuju primou srovnavacku s vascem:) pokud to prijme, muzes si udelat nazor sam...pavproch píše:na bmwklubu.cz na můj poslední "výkřik" nikdo neragoval, tak to zkusím i tady...
pavproch píše:Čímdáltímvíc se fakt moje oko kloní k e89.... ale nerad bych se připravil o sheer driving pleasure...
Takže zkusím tu svou otázku položit ještě jinak: je e89 z hlediska řidičských pocitů (komunikativnost řízení, reakce plynového pedálu, čitelnost, ovladatelnost, mrštnost) aspoň srovnatelná s 3er e9x?
Vysvětlivka: s láskou vzpomínám na e36 (sedan) 318i MR1997, která mi řidičsky dávala opravdu hoooodně moc.... současná e91 330ixT sa temu sice dost blíží, ale ta e36 se mnou "mluvila" víc.... ale na druhou stranu asi už stárnu, tak m i ty chybějící řidičské zážitky komfort modernější e91 téměř nahrazuje ...