Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
stěžuju si (už dopředu) na teho nahoře, co tam řídí to pičasí.... v noci z neděle na pondělí má teplota vylízt o 10st a scát a pak bude pičato až do novýho roku.... chjono... a to i v TA3, předpověď pro Smokovec na středu 26.12 je plus 8 a scanec...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak to mě netěší tou dobou bych tam někde měl býtpavproch píše:stěžuju si (už dopředu) na teho nahoře, co tam řídí to pičasí.... v noci z neděle na pondělí má teplota vylízt o 10st a scát a pak bude pičato až do novýho roku.... chjono... a to i v TA3, předpověď pro Smokovec na středu 26.12 je plus 8 a scanec...
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nevidel by som to az tak kriticky...a YR.NO moje slova potvrdzuje...
http://www.yr.no/place/Slovakia/Prešov/ ... /long.html
http://www.yr.no/place/Slovakia/Prešov/ ... /long.html
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
obávám se že naše přání nebudou naplněna... takle to vypadá s předpovědí teplot na štedrodenní poledne.... katastrofa...
a takle předpověď teplot a srážek pro novou lesnou Ta3 (kam jedu s familií 25 nebo 26.12.)
tři dny hrubo nad nulou.....
a takle předpověď teplot a srážek pro novou lesnou Ta3 (kam jedu s familií 25 nebo 26.12.)
tři dny hrubo nad nulou.....
já tam jedu 27.. každopádně je to ještě daleko a může se to změnit
Pravda vyděsí
mno, tak esli, bude celý rock takový jako nešek, tak potěšpanbu....půlhodinu po odjezdu z TA3 sem si zpoměl, že sem tam nechal batůžek s počítadlem a tak.... takže zuruck... (hodina v prteli a sto kilometrů projetých zbytečně)... mno a po příjezdu domů sem zistil, že kromě batůžku (pro který sem se vracel), sem tam nechal ešče i (moje jediné) zimní boty na chození do práce... (a přišel sem na to až doma proto, že v autě řídím furt v keckách, no...) chjo...
v tý návaznosti si teda do letoška nedávám žádné cíle, jen si přeju aby mě ty projevy stařecké demence postihovaly pokud možno enem lechce...
v tý návaznosti si teda do letoška nedávám žádné cíle, jen si přeju aby mě ty projevy stařecké demence postihovaly pokud možno enem lechce...
pavproch píše:hele chlopi, nevíte teda někdo, jak je to s tím antimonopolním ouřadem vs. skajlink? zaplatit ten servisní poplatek či ne? de mi vo to, že se září blíží a popravdě si nedokážu představit to domácí peklo, kdyby nám nešla telka...
tak flastr už dostali, samozřejmě sa odvolali....pavproch píše:kura, podle tohodletoho to vypadá, že se to řízení pěkně potáhne a asi bude třeba (než se rozhodne) platit...
http://www.finance.cz/zpravy/finance/36 ... -a-cslink/
Ale o tom, jak kdy a jestli vůbec to musí uvést do původní stavu (tj. "gratis") nikde ani slovo....
čti: (státní) koza sa nežere a (lucemburský) vlk zůstane celý.... banánistán, ostatně se divím, že se vůbec divím...
Taxem si neska zase ověřil, jaká to je zhůvěřilost (fšimněte si teho slova, známky to dobré nálady, normálně bych použil <!>ina):
Od nejmenované státní instituce mi přišel do datoschránky oficiální dokument, potřebny pro činnost firmy. Razítko, podpis, digitálně podepsáno a ověřeno. Až pocuť vše OK.
Očekával bych, že si jej prostě vytisknu a bude.... kulové... s přehazovačkou
Abych ale ten dokument mohl platně použít, musel jsem: otevřít datovou schránku, dokument překonvertovat a poslat na Czech Point, dojít na poštu, slečně za přepážkou sdělit tajný kód, ta tu přeposlanou zprávu vytiskla, opatřila dalším papírem s razítkem pošty a za 30korun mi ho vydala. KOCOURKOV!
Naprosto dokonalá ukázka inovace v komunikaci, šetření ve podání státu a arogance státu: kromě mnoha takto zbytečně nadbytečných činností (někdo musel ty datoschánky vymyslet, naprogramovat a musí je smaozřejmě draze udržovat v chodu), někdo musel úředníky naučit posílat zprávy, někdo musel naučit slečnu na poště, vytváření zbytečné a umělé zaměstnanosti pro další státní instituci (ČPošta).... + KURWA moje ztracená hodina lítáním na poštu...
Postaru by mi prostě ta instituce poslal doporučeným dopisem platný a okamžitě použitelný originál dokumentu a všichni by byli spokojeni s podstatně menším množstvím práce, nákladů, nasranosti atd.....
Doprdele s takovýmto banánistánem!
Od nejmenované státní instituce mi přišel do datoschránky oficiální dokument, potřebny pro činnost firmy. Razítko, podpis, digitálně podepsáno a ověřeno. Až pocuť vše OK.
Očekával bych, že si jej prostě vytisknu a bude.... kulové... s přehazovačkou
Abych ale ten dokument mohl platně použít, musel jsem: otevřít datovou schránku, dokument překonvertovat a poslat na Czech Point, dojít na poštu, slečně za přepážkou sdělit tajný kód, ta tu přeposlanou zprávu vytiskla, opatřila dalším papírem s razítkem pošty a za 30korun mi ho vydala. KOCOURKOV!
Naprosto dokonalá ukázka inovace v komunikaci, šetření ve podání státu a arogance státu: kromě mnoha takto zbytečně nadbytečných činností (někdo musel ty datoschánky vymyslet, naprogramovat a musí je smaozřejmě draze udržovat v chodu), někdo musel úředníky naučit posílat zprávy, někdo musel naučit slečnu na poště, vytváření zbytečné a umělé zaměstnanosti pro další státní instituci (ČPošta).... + KURWA moje ztracená hodina lítáním na poštu...
Postaru by mi prostě ta instituce poslal doporučeným dopisem platný a okamžitě použitelný originál dokumentu a všichni by byli spokojeni s podstatně menším množstvím práce, nákladů, nasranosti atd.....
Doprdele s takovýmto banánistánem!
co se rozčiluješ... stavební povolení jsem dostal za 14 měsíců... a paní, že to mám ještě jako rychle, že támhleti to samé vyřizují už třetí rok
Slow and serious