BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od pjanda »

Docela by me zajimalo, jak muze fungovat auto za cenu pneumatik :) Casem bychom mohli neco podobneho "otestovat" ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Jak které. Favorit v pohodě
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

pjanda píše:Docela by me zajimalo, jak muze fungovat auto za cenu pneumatik :) Casem bychom mohli neco podobneho "otestovat" ;)
aby auto fungovalo, bylo v poradku, naprosto ciste proslo STK apod. neni treba, aby stalo stovky tisic, v ramci tlaku cen z vrchu se daji koupit auta ve velmi dobrem stavu za ceny do 30-40tisic. samozrejme, srovna-li nekdo stav takoveho auta s novym z linky, neobstoji.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

STK projde legálně i auto bez ceny. Tedy s negativní cenou.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Velmi naléhavě sháním 1er, nejlépe dýzl, automat, navi, výhřev sedaček, když bude kůže budu potěšen. Cena do 400tKč, čím míň, tím líp, koupě do 14ti dnů, tak kdyby jste o něčem věděli...

Může být i E90, ty stejné podmínky.

A ticho... :D
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

:-o :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

vasco: neudelal jsi par piruet na vypadovce z brna v patek k veceru? byla tam solidne potukana ze vsech stran jedna svetle zelena Z3
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

pjanda píše:Docela by me zajimalo, jak muze fungovat auto za cenu pneumatik :) Casem bychom mohli neco podobneho "otestovat" ;)
Tak drahy pneumatiky jsem nikdy nemel :-D

Radost z auta rozhodne neni umerna jeho cene a takova E28 by me tesila vic, nez nova jednicka. Akorat tahle je fakt trochu divna, hodne neoriginalit a bez kuze to neni ono. Ale pravda, u tehle modelu se to da odpustit, tam jich v te latce bylo o hodne vic, takze trefit kus s kuzi je velka nahoda...
Mikey89
Adept autoškoly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikey89 »

To je pravda, já kupoval E34 za podobnou cenu a funguje bez problémů :)
Samozřejmě člověk se nevyhne občasným opravám, když něco přestane fungovat nebo nefunguje tak jak má, ale tím že je to staré auto tak to nestojí tolik jako když se něco posere na novým :)
BMW E34 520i Orientblau Metallic
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Caddy píše:
Tak drahy pneumatiky jsem nikdy nemel :-D

Radost z auta rozhodne neni umerna jeho cene a takova E28 by me tesila vic, nez nova jednicka. Akorat tahle je fakt trochu divna, hodne neoriginalit a bez kuze to neni ono. Ale pravda, u tehle modelu se to da odpustit, tam jich v te latce bylo o hodne vic, takze trefit kus s kuzi je velka nahoda...
Ono uvedení do origo stavu bude za pár peněz, podvozek nahodíš origo a ten sportovní snad i prodáš. A interiér v kůži se dřív nebo pozdějš určitě objeví k prodeji. Sice bude třeba za polovinu ceny auta, ale... Podle mě je to dobrá nabídka, pokud se ti to báwo líbí.
TSs
Odpovědět