V jižních Čechách a nově i na jižní Moravě běžněcharger píše:Je možné, že piráti jsou nyní naháněni i bílými neoznačenými Mondey ST220?
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Díky za odpovědi.
Na jižní moravě jsem jej právě viděl, v té bílé vypadá skvěle.
Na jižní moravě jsem jej právě viděl, v té bílé vypadá skvěle.
Ain´t nobody got time for that
cim jsou ty fordy vybaveny?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ptáš, zda mohou měřit rychlost, tak ne. Mají ale systém Look a umějí dokumentovat jiné přestupky silničního provozu na kameru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já myslel, že maj minispeed, čili rychlost měřit můžou.řidičBOB píše:Pokud se ptáš, zda mohou měřit rychlost, tak ne. Mají ale systém Look a umějí dokumentovat jiné přestupky silničního provozu na kameru.
Jináč ty teda dopadly
http://www.zsmv.cz/index.php?pid=88&autoid=2323
Koukám na ST220 po inzercích, to jsou fakt tak dobrý auta že za to chtěj 80k+++ ? Jak moc se to sere?
jj, to me zajimalo.řidičBOB píše:Pokud se ptáš, zda mohou měřit rychlost, tak ne. Mají ale systém Look a umějí dokumentovat jiné přestupky silničního provozu na kameru.
jinak dnes rano ulovil pirata ve fabii na d1 za brnem smer vyskov
Autoforum.cz
A nemají náhodou MINISPEED2000? (stejně jako to dostala brněnská OII RS 1Z0 5777)?řidičBOB píše:Pokud se ptáš, zda mohou měřit rychlost, tak ne. Mají ale systém Look a umějí dokumentovat jiné přestupky silničního provozu na kameru.
Auta to jsou hodně dobrý, jen mají motory trochu choulostivější na vytáčení za studena a na hladinu oleje. A protože se nedá poznat, jestli si tím to auto neprošlo a oprava není cenově žádná sranda tak je koupě trochu risk.DaciaFan píše:Koukám na ST220 po inzercích, to jsou fakt tak dobrý auta že za to chtěj 80k+++ ? Jak moc se to sere?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."