Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od ultima ratio »

aikoN píše:
ultima ratio píše: Příště třeba potkáš nějakého klidnějšího agresora. Já jednoho takového znám, když ho někdo na silnici vytočí, tak jede nenápadně za ním, netroubí na něj, nenajíždí na něj, nejede těsně za ním, sleduje ho z povzdálí, počká, až někde zaparkuje a odejde od auta, pak vytáhne kleště a přecvakne mu všechny 4 ventilky.
;)
A jak si poradí s tímhle? :)
Obrázek
Správný muž má při sobě i kapesní nůž.

Obrázek
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Aby se mu pak nestalo tohle

Krom toho, čím dál víc aut je okamerovaných i v zaparkovaném režimu ;-)
Rychlost zabíjí!
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Je možné, že piráti jsou nyní naháněni i bílými neoznačenými Mondey ST220?
Ain´t nobody got time for that
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mně jednou neoznačené ST220 (ale v modré matlalíze) prudilo a provokovalo na D47 (tunel u daskabátu)....sem jel tacho 133 se na mě zezadu nalepil a snažil sa ňa vyprovokovat k nepředpisovému zvýšení rychlosti... nedal sem se, až jak ňa předjížďal sem si fšim, že to byli benga v bílých čepicích... je to tak 5let z5
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

pavproch píše:... jak ňa předjížďal sem si fšim, že to byli benga v bílých čepicích... je to tak 5let z5
To těžko, v autě totiž čepice nenosej. B-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

měl tu čepicu položenou na palubce
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
reactor
Autoškolák

Příspěvek od reactor »

charger píše:Je možné, že piráti jsou nyní naháněni i bílými neoznačenými Mondey ST220?
Jistě, já ho před cca rokem s RZ 1C1 2844 potkal u Vodňan. Od tý doby, co tu kostí Passat sem ho tu ale nepotkal.
pavproch píše:mně jednou neoznačené ST220 (ale v modré matlalíze) prudilo a provokovalo na D47 (tunel u daskabátu)....sem jel tacho 133 se na mě zezadu nalepil a snažil sa ňa vyprovokovat k nepředpisovému zvýšení rychlosti... nedal sem se, až jak ňa předjížďal sem si fšim, že to byli benga v bílých čepicích... je to tak 5let z5
To je nějaký divný, PČR koupila jenom bílý a všechny byly v barvách PČR, až tak rok se svlékají do civilních barev bez pruhu, ale i umírají, éterem létají zvěsti o posledních dvou, těsně před smrtí, avšak ještě sloužících.
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

pavproch píše:měl tu čepicu položenou na palubce
To já mám ve své Felicii také. :))
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

.Jelen. píše:S tím omlouváním souhlasím s M.Z. - většinou se tak takovýho blbečka zbavím a mám pokoj. Nebo, Ty Caddy, chceš snad říct, že si hájíš svou čest před takovym idiotem, riskuješ, že do tebe najede, že až zastavíš na ty benzince, tak náhodou nevezme baseballovou pálku a neroztříská ti auto (a spoustu dalších věcí, co se může stát)?
Tím neříkám, že nejlepší hned se všem omlouvat, to ne. Ale když bych potkal něco takovýho jako ty popisuješ, tak je to nejjednodušší způsob.

vedom si ruznych rizik, jel jsem prave ne benzinku, kde jsou kamery, cili si bud netroufne a kdyz, je to zdokumentovane. A samozrejme beze zbytku ctim zakladni pravidlo - za zadnych okolnosti nevystupovat z auta...v techto pripadech, co slysim od znamych nebo v TV, nikdy nepochopim, co ty lidi vede k tomu, opustit to jedine, co je pred nejakym psychotickym magorem chrani...pokud teda nevystupuji s tim, ze ho odprasknou, jakmile se moc blizi a nehodla toho na vyzvu zanechat....zatim prvni, co jsem v obou pripadech videl, ze jde do tuheho, zamkl auto, zavrel vsechna okna...a v prvnim pripade to proste po nejakem case utocniky prestalo bavit (pochopili, ze dvouapultunovou limuzinu fabii proste nezastavi, kdyz nechce), v druhem jsem halt vsadil na benzinku (bo jsme nemel cas ani chut se s nekym honit buh vi kam a navic v aute, u ktereho jsme si nemohl byt jisty, ze bych ustal pripadnou primou konfrontaci na plechy, s amerikou by to bylo neco jineho...) a resil to dal dle nastale situace...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

charger píše:Je možné, že piráti jsou nyní naháněni i bílými neoznačenými Mondey ST220?
Ano, aktuálně 2 kusy v civilním provedení.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět