Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Caddy »

M.Z. píše:Caddy: ja neříkám, že se bylo za co omlouvat, jen by ses ho tím možná zbavil.

na tohle nejsem asi jeste dostatecne vyzraly...omlouvat se za neco, co jsem neprovedl nebo nechat nekoho, at vyhraje, kdyz neni v pravu...ja proste davam na vrchol logiku a spravedlnost a neumim z toho ustupovat...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

je to hodně dávný případ, kdy se ještě v médiích nepořádaly hony na silniční piráty a agresory...a jelikož to byl státní úředník, tak nebyl zájem to jakkoliv rozmazávat. A já ho nemám ani dnes ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

S tím ustupováním to je pravda. Ani s bouchačkou za pasem bych si nejspíš netroufal něco hrotit, člověk nikdy neví, co je ten druhý zač, navíc kdo není zvyklý, tak bude zbrklý, vyklepaný... Agresor ve varu čeká na záminku, proč zaútočit a když se jí nedočká, v drtivé většině se uklidní a obejde se to bez násilí.

Já osobně si už z jedné potyčky odnesl zlámaný frňák a málem pár vyražených zubů, asi s tím ještě budu muset na operaci, protože to na chuja srostlo. Od té doby mi přijde nejlepší udělat vše pro to, aby se konflikt vyřešil slovně a když dojde k násilí, použít to nejsilnější, co člověk má. Zdraví je jenom jedno.
Rychlost zabíjí!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Přesně tak,ono je třeba taky zvážit, za jakou cenu to vítězství, může být. Asi si těžko budu např. na vozíčku užívat morální pocit vítěze...
Můžeš být silný, jak je libo, ale pokud ten druhý má zbraň, nebo je psychouš, nebo dokonce obojí, je to na pováženou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

clovek musi umet vyuzit momentu prekvapeni...me chtel nedavno nejakej magor na krizovatce tahat z auta a pak mel jeste potrebu me vybrzdovat...nemel sem svuj den a tak sem mu ukazal ze jsem vetsi magor nez on a dal pokoj :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Caddy píše:
francis píše:Nejak mi unika duvod tech policajtu. Proste se na nej vykaslu, at si troubi a blika treba do rana. Ale abych zajel na benzinku, tam se s snim hadal, pak jeste do toho tahal policii, to asi ne.
no ,nejak nevim, jak se ho zbavit, aniz by to skoncilo nejakym nasilnym aktem...takze bych jezdil, dokud by nedosel beznin nebo jak? ja potreboval jeste nakoupit a domu a tam si ho rozhodne nepovedu :) Ja jsem pomerne mirumilovnej clovek...a ze on je agresor, bylo zcela evidentni...
Příště třeba potkáš nějakého klidnějšího agresora. Já jednoho takového znám, když ho někdo na silnici vytočí, tak jede nenápadně za ním, netroubí na něj, nenajíždí na něj, nejede těsně za ním, sleduje ho z povzdálí, počká, až někde zaparkuje a odejde od auta, pak vytáhne kleště a přecvakne mu všechny 4 ventilky.
;)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Vrána k vráně sedá...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

S tím omlouváním souhlasím s M.Z. - většinou se tak takovýho blbečka zbavím a mám pokoj. Nebo, Ty Caddy, chceš snad říct, že si hájíš svou čest před takovym idiotem, riskuješ, že do tebe najede, že až zastavíš na ty benzince, tak náhodou nevezme baseballovou pálku a neroztříská ti auto (a spoustu dalších věcí, co se může stát)?
Tím neříkám, že nejlepší hned se všem omlouvat, to ne. Ale když bych potkal něco takovýho jako ty popisuješ, tak je to nejjednodušší způsob.
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

ultima ratio píše: Příště třeba potkáš nějakého klidnějšího agresora. Já jednoho takového znám, když ho někdo na silnici vytočí, tak jede nenápadně za ním, netroubí na něj, nenajíždí na něj, nejede těsně za ním, sleduje ho z povzdálí, počká, až někde zaparkuje a odejde od auta, pak vytáhne kleště a přecvakne mu všechny 4 ventilky.
;)
A jak si poradí s tímhle? :)
Obrázek
Rychlost zabíjí!
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Jsem si jistý že si něco najde. Klíčové je do takové situace se nedostat, když už v ní jsem tak ji pokud možno uklidnit, když to uklidnit skutečně nejde tak se bránit s dostatečnou (= nejvyšší) razancí (ne že bych se téhle krásné teorie dokázal sám vždycky držet :-().

Staré pravdy našich dědů mají hodně do sebe. Moudřejší ustoupí. Na hrubý pytel hrubá záplata.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Odpovědět