Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
HM: platí elementární pravidlo, kde není žalobce, není soudce..........když narazíš na debila, tak to je pak těžký. Na druhou stranu soudy jsou většinou v těhle případech výrazně rozumnější než nadržený státní zástupci i benga Ale každopádně se to řeší v souvislostech, zvažuje se společenská nebezpečnost atd. Ale nic to nemění na tom, že flastr fakt dostat můžeš.
Niko nadžanel ko kerdža
A co tohle? Bezpochyby to je nějaký neznámý, zapomenutý hudebník, podobný nějakýmu politikovi. (prodává se to natisklý na triku, jen jsem nenašel fotku, kde by bylo na triku přečíst)
Mě to naopak vůbec nezarazilo. Nepřekvapilo by mě snad ani to, kdyby kluk musel změnit školu a třeba byl i umístěn do školského zařízení pro výkon ústavní výchovy - do "děcáku." Majitele e-shopu bych nechal na náměstí přivázat k pranýři, aby ho lidi ukamenovali. (Jasně teď, přeháním, ale to, jaký opatření byly kvůli tomu doposavaď učiněny, mě nepřekvapilo vůbec a ta změna školy, by mě taky nepřekvapila...)řidičBOB píše:btw: zarazilo mne, že je zakázané nosit triko s tím norským klukem... To platí všeobecně pro všechny podobizny "vrahů" nebo jenom pro ty multikulturně nevyvážené? Mohu si dát na triko třeba Andreje Romanoviče Čikatila? A co Jana Tleskače?
Nemoct nosit na triku obrázek a být kvůli tomu vyslýchán, popřípadě trestán, bez jakýho koliv dalšího podezření? Kde já jsem to už...
Vítejte v demokratické Evropě!
edit: Tohle je podle všeho to triko -
+ článek - http://www.reformy.cz/zpravy/breivik-sv ... -mu-10-let
Naposledy upravil(a) .Jelen. dne čtv 13 pro 21:11, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes zabloudil do jedné malebné vesničky, kde se na okraji tyčil tento dům...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pick: Ve vězení jsem doposud nebyl ani neznám nikoho, kdo ano, ale prý to tam není tak strašný jak si lidi myslí. (má někdo reálný info? ) Teplý jídlo, postel, teplo, žádný účty...
pozor ve sprchách
Tam je taky teplo? Já myslel, že tohle je jen ve filmech. (Nebo spíš, že to není v ČR )Krysa píše:pozor ve sprchách
Btw - Dneska jsem měl čas, kterej sem mohl vyplnit jen nějak nudně. Našel jsem čirou náhodou prastarej thread "Kolesovy plavající ženy" a byla to síla. A já se ptám - kde působí teď? Neví někdo?
Vězení je blbý hlavně v tom, jak se z něj dostat. A pro návštěvníky i jak se do něj dostat. Hrozný je to jak pro koho.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
já jako nepolemizuju o trestnosti, trestní zákon to tak vidí a přes to vlaky nejedou, mě jen nepřestávaj fascinovat sazby za tyhle "vizuální" či "verbální" trestní činy. Nemůžu si pomoct, ale když někdo někomu ublíží, zabije, okrade a celkově způsobí nějakou hmatatelnou újmu tak to není totéž jako když se někdo vožere a hajluje na nádraží, nosí tričko s Breivikem nebo má třebas jinej názor na holocaust....
Niko nadžanel ko kerdža