Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
jsem se byl trochu projet a zjišťuju, že po pár divokých přeručkováních tam a zpět obvykle vubec netuším jak mám natočené kola a ono to tak klouže, že i chvíli trvá než to poznám podle toho kam jede auto sníh a led je o ničem.. na asfaltu je to všecko jistější.
Pravda vyděsí
sem neska nakroutil volantem přes 200km.... fšecko mimo hlavní prosolené štreky... nejhezčí to bylo z frenu přes bordelovice, werzowitz a dilinu do nového jičína, to sme si zaklouzal a zahrabal fšema čytřma dost...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
brus: proto taky drifteri neprechytavaji, jen presunuji ruku k ruce. tedy alespon podle mistra sveta v driftu .
navrhuji patecne vecerni sraz dole na becve. tedy pokud nam do toho nenaprsi a nebude z toho uplna sklinka.
navrhuji patecne vecerni sraz dole na becve. tedy pokud nam do toho nenaprsi a nebude z toho uplna sklinka.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
nemožu, moc práce... honím plán první pětiletky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj, bylo to někde na 102. km...já naštěstí sjel u Benešova a jel na budějovicko....potkal jsem mnoho idiotů za volanty a také dvě O2 v barvách s ramerem, ale byl OFF Prostě smůla.ydnaa píše:Já jsem dnes cestou do brna postál v tý pěkný bouračce, cisterna přes svodidla, návěs s novejma range roverama a ten dodávkář s tim kovovym nábytkem, ale s tim se dalo počítat, když bylo namrzlo..
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hmm, ja v to uvizl z druhe strany uz na 97 km. z dalnice jsem sjel na Stoky a po prvnim krasnem useku po bile ceste uvizl v kolone za par idioty, kteri jeli 20. po navratu na dalnici u Jihlavy uz to slo, tedy az na setkani (a vyhnuti se) s R36.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ajeje...nějaká veselá historka z natáčení?
BTW: já se včera cca v šest vracel z Nošovic a před Phou jsem asi ve 180ti máznul světlou R36tku, která jela v prostředním pruhu a nějak se jim nechtělo do toho levého, aby si mne odměřili Zřejmě jim vzali povolení rozbíjet
BTW: já se včera cca v šest vracel z Nošovic a před Phou jsem asi ve 180ti máznul světlou R36tku, která jela v prostředním pruhu a nějak se jim nechtělo do toho levého, aby si mne odměřili Zřejmě jim vzali povolení rozbíjet
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nene, nic, ja je videl vcas, takze jsem se preplouzil +10 a pak uhanel dal.
Autoforum.cz
pátek jsem pro !mmira píše:brus: proto taky drifteri neprechytavaji, jen presunuji ruku k ruce. tedy alespon podle mistra sveta v driftu .
PP: udělej si večer taky volno, nějaké dvě hoďky už tě nevytrhnou
Pravda vyděsí
Hmm bol som na driving experience on ice a tam praveze ucili prechytavat volant... instruktori boli jazdci rally, GT, Le mans...mmira píše:brus: proto taky drifteri neprechytavaji, jen presunuji ruku k ruce. tedy alespon podle mistra sveta v driftu .
Pointa je ta, volant drzat v zakladnej polohe 3:45 a vzdy prechytavat na tieto pozicie... teda mat ruky vzdy len na tychto miestach - tak clovek nestrati prehlad, kde ma ruky a kolko otacok spravil
A ked clovek vie spravne driftovat, takmer nikdy mu netreba viac ako jedno prechytenie