Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
retron
Letec

prohlížení galerie

Příspěvek od retron »

Slo by udelat neco se sipkami "dalsi" a "predchozi" v samostatnych oknech s fotkami? Dost casto překryvaji ty nejduležitější části vozu jako predek a zadek. Určitě by to šlo vyřešit méně rušivě, např. že by to mohlo po odjetí kurzoru myši zmizet nebo umistit dolu? diky
Davcza
Autoškolák

Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

Příspěvek od Davcza »

Neplánujete test nějaké Alpiny? Docela mě zaujalo, že i přes oblibu BMW pana Jandy se tady nic takového neobjevilo...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nedelate srovnavaci test octavia i30 v okoli olomouce? :) jsem je dnes potkal za sebou a vypadali stejne jako auta z vasich drivejsich testu.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

na to mohu s klidem odpovedet, ze ne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Hm, blíží se nám doba přezouvání gum, co takhle udělat srovnání letní vs. zimní na mokré a suché vozovce? Teploty jsou stále dost nízké, takže by bylo docela zajímavé to porovnat (za předpokladu, že máte slušné gumy obou typů pro jedno auto).

(mě to tak napadlo v souvislosti s pjanovým testem Nokianů)
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Vybornej napad, primlouvam se !
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
akeygon
Spolujezdec

Příspěvek od akeygon »

Docela by mě zajímal test p. Jandy na novou Mazdu 6 v provedení Combi a silnějším dieselovým motorem.
Ringmaster
Spolujezdec

Golf GTI

Příspěvek od Ringmaster »

Ocenil by som test nového Golfu GTI Performance (brzdy, eLSD) od P. Jandu, ak by to bolo možné v konfigurácii so základným podvozkom, t.j. bez elektronicky nastaviteľných tlmičov, prípadne ideálne aj v porovnaní s adaptívnym podvozkom :) . Chápem, že rozhodujúca bude konfigurácia importéra :| , ale keď sa PJ vie dostať k M6 s manuálom, verím v podobnú šikovnosť aj v tomto prípade.

GTI je uvažovaný kandidát na druhé everyday car do rodiny, po nie najlepších skúsenostiach s nákladmi na údržbu aktvívneho podvozku by som sa mu rád vyhol, vo všetkých mnou sledovaných motoristických médiách porovnanie podvozkov absentuje, resp. novinári sa predbiehajú v odporúčaní adaptívneho podvozku. Mám nepriame porovnanie v golfe 6. gen, ale s ohľadom na časový odstup oboch jázd, rozdielnosť modelu a trasy to neviem presne vyhodnotiť. Pasívne tlmiče v GTI 35 ed. a príplatkovými 19tkami sa mi ale zdali použiteľné (na bežnú jazdu).

Vopred ďakujem :)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

co se testu Mazdy 6 tyka, ten muzu slibit, jen bohuzel s automatem, ktery tomu autu docela ublizil.

na Golf GTI taky urcite dojde, ovsem specifikace bude zalezet jen a jen na dovozci, tu z nasi pozice tezko ovlivnime.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ringmaster
Spolujezdec

Příspěvek od Ringmaster »

Hm, dúfam teda, že ku konfigurácii bude import pristupovať rozumne :-) ak sa nemýlim, tak minuloročné eRko bolo s pasívnymi tlmičmi...

Predpokladám, že časový rámec, kedy bude auto k dispozícii nie je zatiaľ známy (ak áno, sem s ním)...
Odpovědět