jaké auto na začátek?
jaké auto na začátek?
Zdravim všechny motoristy, příští rok si budu dělat řidičák, ale pořád nevim co bych si měl koupit.. chtěl bych neco hezkého utulného, rychlého a nízké na provoz.. nevíte o něčem? Díky..
Re: jaké auto na začátek?
Je asi tak bambilion aut co tohle splňují. Konkretizuj požadavky.
MiN: no hlavně aby to nedělalo ostudu.. sem schopnej do toho investovat tak 100 000Kč.. a místa aby tam bylo taky tak akorát.. koukal sem na Mazdy Rx8.. ale po údržbě wenkelova motoru a vysoké spotřebě jsem si to rozmyslel.. a taky by se hodilo mít pod kapotou nějaké ty koníky.. šel bych radši do benzínu..
je to marný, je to marný, je to marný...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: Co je marný?
Myslim že Fóra na Internetu jsou od toho aby si člověk nechal s něčim poradit ne? Tak jestli ti to příde marný, tak proč sem píšeš?
a fčíl vážně...
napřed si musíš ujasnit (sám se sebou...) na co to auto chceš, kolik najedeš kilometrů, kolik si ochotný dát do servisu, jestli to má být srdovka nebo spotřebák a milion podobných subjektivních záležitostí... a pak sem můžeš dát dotaz: "rozhoduju se mezi X a Y, prosím poraďte"... nebo " chcu auto takové a takové kategorie, mám takové a takové požadavky, navrhněte mi konkrétní typy..."
napřed si musíš ujasnit (sám se sebou...) na co to auto chceš, kolik najedeš kilometrů, kolik si ochotný dát do servisu, jestli to má být srdovka nebo spotřebák a milion podobných subjektivních záležitostí... a pak sem můžeš dát dotaz: "rozhoduju se mezi X a Y, prosím poraďte"... nebo " chcu auto takové a takové kategorie, mám takové a takové požadavky, navrhněte mi konkrétní typy..."
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to jeprávě ono.. nevm jaké požadavky.. jen by mě zajímalo co byste mi jako začátečníkovi doporučili.. nízká spotřeba, malé povinné ručení a co nejvyšší výkon..
Kup si Fabii nebo Golfa.