Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Volivovej volej
Mistr volantu

Re: Telefonologie

Příspěvek od Volivovej volej »

Ale nech ho. Někdo holt bude žít v době kamenný věčně.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

třeba já...

Obrázek

:x :x :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

řB: takže když někteří nikdy nebyli v USA, tak neumožníme nikomu tam cestovat?

Současné vydávání bugů za featury a omlouvání omezení mě opravdu sere. Chápu to od výrobců, protože pro ně to je levnější, od operátorů, pro které jsou omezení to výnosnější ( násobné stahování dat vs. lokální přenos bez účasti operátora), ale že to budou papouškovat uživatelé, tomu nechápu....

Opravdu mě překvapuje, že pouze BB napadlo udělat BB link, což je nepochybně nejefektivnější, nejekonomičtější a nejbezpečnější spolupráce tabletu a mobilu, která šetří náklady uživatelům i celé společnosti. Nepochybně ale za to bude BB potrestáno a nejpozději v BB11 už BB link nebude..
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Když někdo chce žít v "mobilním pravěku", tak proč ho tam nenechat? Koho trápí, že má data u sebe a ne na nějakém anonymním serveru?
Back to basics.
Příčina -> následek
Volivovej volej
Mistr volantu

Tak já mám data mezi mobilem a PC sesynchronizovaný rychleji, než vůbec stihnu najít kabel a operátor na tom neutrží ani halíř. Co dělám blbě?

Vím co - nepoužívám mass storage. Ale to nepoužívám už 8 let od doby, co jsem si koupil červený oko a modrý zub. Datovej kabel je cool, protože umí nabíjet z USBčka počítače. A to taky v 80 % případů dělá.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Volivovej volej
Mistr volantu

ExFun píše:Když někdo chce žít v "mobilním pravěku", tak proč ho tam nenechat? Koho trápí, že má data u sebe a ne na nějakém anonymním serveru?
Ano, kdo chce, ať žije, ale ať taky nechá žít.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Jenže "pravěký" vyladěný přístroje a OS odchází bez náhrady a "moderních" svázaných sraček přibývá.

Toho hesla se drž až zase budeš mít potřebu se projevit, že někdo je v pravěku, zatímco Ty s ohryzkem jsi "hi-tech" ;)
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Volivovej volej píše:Tak já mám data mezi mobilem a PC sesynchronizovaný rychleji, než vůbec stihnu najít kabel a operátor na tom neutrží ani halíř. Co dělám blbě?

Vím co - nepoužívám mass storage. Ale to nepoužívám už 8 let od doby, co jsem si koupil červený oko a modrý zub. Datovej kabel je cool, protože umí nabíjet z USBčka počítače. A to taky v 80 % případů dělá.
Patrně to, že nejsi advanced user, protože jsi takový home uživatel. Doma a max. v práci. A mobil máš hlavně pro zábavu ;) U některých je požadované pracovní nasazení o něčem jiném.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

pavproch píše:třeba já...

Obrázek

:x :x :x
To si teď koupil kamarád do Afriky :D
Back to basics.
Příčina -> následek
Volivovej volej
Mistr volantu

Jo, udělej ze mě debila, protože nemám pracovní mobil. Ale u toho už bejt nemusím.
Odpovědět