Hyundai a vše kolem nich!

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Hyundai a vše kolem nich!

Příspěvek od Dix »

V červnu 2012 bylo registrováno 706 kusů i30.
Bez bodů
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

i30 hot hatch.... škoda, no, že v kocEUrkově nebude....
To zní velmi zajímavě, jenže můžeme skoro vyloučit, že by se podobné auto někdy prodávalo v Evropě. Atmosférický dvoulitr v kompaktním hatchbacku je dnes na Starém kontinentu něco jako čarodějnice v 17. století - na takové motory dnes úředníci v modrých kápích se zlatými hvězdami pořádají hony. Co na tom, že jde v reálu o velmi efektivní koncepci, na papíře funguje jen malé turbo a pokuty za nadlimitní spotřebu neznají slitování.

bravo! :D :ymapplause: 8-x

btw, CZ firem, co vozí ameriky, je hafo, není ale někdo, kdo vozí klokany?

(Holden Commodore V8 Sport :x )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Neviem ci by presiel ten volant vpravo pri prihlaseni :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

njn, vidíš to, na to sem zapoměl, tak nic, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Prosel by, uz jsem videl i obycejna auta z Britanie na ceskych znackach s volantem vpravo. Krom toho, prehodit zrovna u auta jako je i30 rizeni nalevo bude snadne i pro obycejny servis. To se vsechno dava do jedne kastle, zamenitelne jsou nezridka i vyplne dveri atp. Je to kompatibilni az beda :)

Kazdopadne lepsi cesta nez oficialni nabidnuti v Evrope s nejakymi lokalnimi upravami. No viz test GT 86 co vyjde nekdy dnes odpoledne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

pavproch píše:i30 hot hatch.... škoda, no, že v kocEUrkově nebude....
To zní velmi zajímavě, jenže můžeme skoro vyloučit, že by se podobné auto někdy prodávalo v Evropě. Atmosférický dvoulitr v kompaktním hatchbacku je dnes na Starém kontinentu něco jako čarodějnice v 17. století - na takové motory dnes úředníci v modrých kápích se zlatými hvězdami pořádají hony. Co na tom, že jde v reálu o velmi efektivní koncepci, na papíře funguje jen malé turbo a pokuty za nadlimitní spotřebu neznají slitování.

bravo! :D :ymapplause: 8-x

btw, CZ firem, co vozí ameriky, je hafo, není ale někdo, kdo vozí klokany?

(Holden Commodore V8 Sport :x )
http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_G8 tohle je to samy, ne?
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nezkousel nekdo nove i30 hatchback a kombi? Na auto.cz psali v recenzi, ze udajne ma kombi hodne odtazity rizeni, ale zase diky tuzsimu naladeni zadni napravy jistejsi jizdni vlastnosti. Muze to nekdo potvrdit. Jel jsme jen hatchbackem kombi na vyzkouseni neni.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Jel jsem krátkou i30 1.4i - řízení běžný v duchu doby = gumově odtažitý jako u většiny současné produkce. Celkově jediný, co je na tom autě opravdu špatně, je základní benzínová motorizace. Nebrat. Nejede to, Někde mezi 2500 až 3500 otáček je úplná díra a žere to jako tank. Běžný ježdění po Praze bylo za 10,4 podle tankování a to jsem jezdil převážně pomalu (tj. tak +20 nad limit). Tenhle motor jedině pro důchodce, který to bude používat bez klimatizace na cestu z Horní do Dolní Polomy, jednou týdne do Lídlu a jednou měsíčně na hřbitov.
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Jel jsem kombi 1.6 benzín. Řízení extrémně, pro mě dost nepříjemně lehké a samozřejmě naprosto bez zpětné vazby, což je ale u elektriky celkem běžné (výjimek je málo). Ptal jsem se (dvakrát) prodejce, změnit nastavení prý u dané motorizace / výbavy nešlo a na vlastní zkoumání jsem neměl čas ani náladu.
Celkově mi to v rámci třídy přišlo spíš podprůměrné. U některých konkurentů si můžeš účinek posilovače vybrat, u jiných mi byl alespoň víc po chuti. Ale to je věc vkusu každého.
HB i30 jsem nejel, nemůžu porovnat.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Já měl 10 dní nejsilnější diesel. Motor, podvozek, řízení katastrofa. Výbavá slušná
A to řízení bylo šílené, když člověk do toho pinkl tak se ten volant točil i sám. Mladá pěkně podrbala kolo protože absolutně žádná vazba se nekonala
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět