Právní poradna
Moderátor: řidičBOB
Re: Právní poradna
nojo, podnikatel v Z4 a nemá na stromek taky chodíme k sousedovi do lesa, jen ta Z4 chybí
stromek mám (prozatím), Z4 nemám (prozatím)
na jaře tomu bude (doufám) naopak...
na jaře tomu bude (doufám) naopak...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že tam ty vypůjčené stromky po vánocích zase vrátíš.
aha, vidíš, to ňa nenapadlo.....
hlavně aby za ty tři tejdny do vánoc nestihl opadat.
depák, je strčenej v lavoru a venku na mraze...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Budeš muset zasadit dva nové, aby ses vyrovnal.
nescu temu dělat nové vlákno a je to částečně o právu, takže to píchnu semdle - totok sem vyposlech před chvílí při obědě:
Borec, borka a plnoleté borče jeli na bicykloch vinnou cyklostezku kdesyk u Mikulova, samozřejmě se zastávkama ve sklípkoch při cestě, kdesyk na té cyklostezce je odchytli černí opicajti, dali jim dýchňuť a .... fšici tři prý flastr (3x á 15.000,-) + obecné ohrožení + borec prý přišel o papíry na auto.... je to (u nás v Kocourkově) vůbec právně možné? nebo je to urban legend?
Borec, borka a plnoleté borče jeli na bicykloch vinnou cyklostezku kdesyk u Mikulova, samozřejmě se zastávkama ve sklípkoch při cestě, kdesyk na té cyklostezce je odchytli černí opicajti, dali jim dýchňuť a .... fšici tři prý flastr (3x á 15.000,-) + obecné ohrožení + borec prý přišel o papíry na auto.... je to (u nás v Kocourkově) vůbec právně možné? nebo je to urban legend?
Do 1 promile je to 10-20k, od 1 promile nahoru je to 25-50k. Body ani ztrata ridicaku ale nejsou
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
k řízení kola není potřeba ŘP, čili vlastník ŘP by byl jeho případnou ztrátou trestán neprávem. Já osobně bych se na kole odmítl podrobit...
Včera jsem někde z úst policejní mluvky slyšel, že když není nikdo zraněn, nemůže se jednat o TČ obecného ohrožení
Včera jsem někde z úst policejní mluvky slyšel, že když není nikdo zraněn, nemůže se jednat o TČ obecného ohrožení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time