Směle do toho.Pickuper píše: jasný, divoce křepčící barevní, to je ta pravá kultůra ... navíc jejich verbálním zvukům ani nerozumím, což sice není jejich chyba, každopádně správný vlastenec poslouchá a kupuje českou hudbu
Menšinový koutek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Menšinový koutek
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
OK
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
ale tahle se sem hodí víc
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Jaj, to jsou vzpomínky. To jsem se jednou jako malý vrátil z tábora a zpíval si něco od Orlíku. I jsem z to schytal pár pohlavků.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já ne, doma to pouštěli, když jsem byl malej. No, stejně jsem nezabral…
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
no "nejsmutnější" na tom je, že vývoj ukázal a ukazuje, že spousta těch textů byla vyloženě nadčasová......jj, Evropa byla bílá, pradědovi se líbila...ExFun píše:Jaj, to jsou vzpomínky. To jsem se jednou jako malý vrátil z tábora a zpíval si něco od Orlíku. I jsem z to schytal pár pohlavků.
Niko nadžanel ko kerdža
Bez bodů
to je vidět, jaký ste to mlaďoši.... to mně táta, dyž sem byl ešče neplnolet, připustil každý první pondělí v měsící k tranďáku, kde měl naladěn Voice of America, bo tam byla dycky US hitpoška.... "a hlavně ve škole neříkej, že doma posloucháme hlas ameriky nebo svobodnou evropu"Volivovej volej píše:Já ne, doma to pouštěli, když jsem byl malej.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tento me vazne pobavil:
Eržika přijde za farářem s prosbou, aby pokřtil její dítě.
Farář se na něj chvilku kouká, a pak povídá: „A nechtěla byste ho radši obětovat?“
Eržika přijde za farářem s prosbou, aby pokřtil její dítě.
Farář se na něj chvilku kouká, a pak povídá: „A nechtěla byste ho radši obětovat?“
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou