Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Když to vyměníš, tak určitě nic nepokazíš. Ale nemyslím, že toto Tvůj problém vyřeší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja som počul že tieto prevodovky neboli bez cukania že až o radu novšie tak neviem či to mám vlastane meniť alebo nie ja viem že ked to vymením nič nepokazím ale či to prestane aspom o trošku trhať alebo bude niečo ine v tom
dnešní dotaz k chlazení Oplu Astra mně vede k otázce:
VW caddy 2.0TDI 81kW, 4x4 MR2012 nalítáno asi 23kkm: občas (ne vždy!) po studeném startu (zimní noc venku), poodjetí pár km (kdy určitě motor ještě není zahřátý - ukazatel teploty se sotva začne hýbat z mínusvých hodnot) a zhasnutí motoru je ještě asi minutu slyšet naplno běžící ventilátor chlazení... Při plném zahřátí motoru delší jízdou to nedělá (s vyjímkou třicetistupňových veder v létě....)
To asi není správně, že? Čili až pudem na servis (QG1, čili 30kkm), tak budu zřejmě požadovat aby sa na to kukli...
VW caddy 2.0TDI 81kW, 4x4 MR2012 nalítáno asi 23kkm: občas (ne vždy!) po studeném startu (zimní noc venku), poodjetí pár km (kdy určitě motor ještě není zahřátý - ukazatel teploty se sotva začne hýbat z mínusvých hodnot) a zhasnutí motoru je ještě asi minutu slyšet naplno běžící ventilátor chlazení... Při plném zahřátí motoru delší jízdou to nedělá (s vyjímkou třicetistupňových veder v létě....)
To asi není správně, že? Čili až pudem na servis (QG1, čili 30kkm), tak budu zřejmě požadovat aby sa na to kukli...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
není to přídavné topení? mi toto dělá v aurisu právě to přídavné topení (zapínané manuálně, proto to mám dlouhodobě vysledované).
Pravda vyděsí
není, bo tam žádné není...
taky si myslím...
btw, není to protiústavní neb přímo velezrada mít za avatara hradního pána?
btw, není to protiústavní neb přímo velezrada mít za avatara hradního pána?
od dob jeho korunovace pobývám v zahraničí.. zatím po mně nejdou
Pravda vyděsí
-
- Autoškolák
V Multivanu nám to dělalo taky. Ale to dělalo kvůli klimatizaci, že využívala zbytkový teplo, ale v tomhle případě to asi bude něco jinýho.