hmm...........já zas už 22let poslouchám tohle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Orl%C3%ADk ... D_skupina) a taktéž jsem uchvácenVolivovej volej píše:Neprozřel. Už třetí den poslouchám tuto: http://en.wikipedia.org/wiki/Earth,_Wind_%26_Fire a jsem tímto uměním uchvácen.
Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Hezké srování. Z něj mám najednou pocit nadřazenosti afroameričanů nad europoidy. Je-li to to, co jsi chtěl demonstrovat, povedlo se.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
jasný, divoce křepčící barevní, to je ta pravá kultůra ... navíc jejich verbálním zvukům ani nerozumím, což sice není jejich chyba, každopádně správný vlastenec poslouchá a kupuje českou hudbu
Niko nadžanel ko kerdža
Pokles násilných trestných činů může podle odborníků souviset s tzv. "Stop and Frisk" politikou newyorské policie. Ta strážcům zákona dovoluje zastavit, vyslechnout a prohledat kohokoliv, kdo se jim zdá podezřelý.
Kritici ale takový postup nazývají diskriminačním, protože se pak policisté ve zvýšené míře zaměřují na příslušníky menšin.
Kritici ale takový postup nazývají diskriminačním, protože se pak policisté ve zvýšené míře zaměřují na příslušníky menšin.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť "menšina" dokázala zvolit barevného prezidenta!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Třeba budeme mít také barevného prezidenta
kdepak tolik štěstí mít nebudeme, nám bude muset stačit košerák
Niko nadžanel ko kerdža
Řezník košerák je přece fajn povolání
dneska byl na čt v tom jejich interviewPickuper píše:kdepak tolik štěstí mít nebudeme, nám bude muset stačit košerák
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!