Volkswagen obecne
- pepé
- Spolujezdec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Nedávno sem čet zajímavou recenzi na *** na Rkovýho Golfa, měl jsem možnost to řídit a recenze poměrně sedí, leč bohužel golfa si už kupuju od 98 roku, takže ať je recenze jakákoliv, zůstanu věren Co myslíte vy? Nějakej majitel Rka?
reklamni spam. MMira
reklamni spam. MMira
Ceny Passat Alltrack: http://www.volkswagen.cz/pdf_gen/passatvariant.pdf
Bez bodů
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
V Německu nově v nabídce u Tiguanu kombinace 2.0 TDI CR 130 KW 4x4 7.st. DSG.
Bez bodů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Automatický parkovací systém, od doby, co jsem s ním měl tu čest v Touranu, dospěl. Dnes parkuje opravdu 10x z deseti! A dokonce bezchybně i do řady zaparkovaných auto kolmo k chodníku:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zdravím ľudia chcem sa spýtať mám VW Passat 2003 2.3 V5 Automat-TipTronic a keď preradím s P do R alebo D tak somňou trhne trošku ale pri jazde preradujé krásne plynulo a keĎ jazdím tak hodku hodku a pol tak potom to prestane tak neviem či je to olej alebo niečim iným vopred ďakujem za radu.
Kolik má najeto? Zhoršuje se to? Náplň převodovky se po 100 000 měnila? Když ne, vyměnit a uvidí se. Když se měnila a nezhoršuje se to, neřešit a jezdit. Když se to bude zhoršovat, najít specializovaný servis a zeptat se jich. Mám stejnou převodovku (Jatco), také mi to trochu dělá, je to pořád stejné a neznepokojuju se. Zajímavé je že u nafťáku to nedělalo. Možná je to vyššími otáčkami na volnoběh u benzínu....
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Ma to 186 000 nabehaných tak teraz čo čo neviem či mám meniť alebo nemám meniť olej aj s filtrom a chcem sa spýtať na cca cenu za olej aj filter
A ešte to som chcel či to musí byť originál olej alebo može aj ta náhrada čo sa dáva na slovensku v servise chce zato 300€ tak či to može byť taká cena alebo ej to moc dakujem