Zbraňový koutek
Re: Zbraňový koutek
Taky není můj klientřidičBOB píše:A já myslím, že třeba Kajínek to nepobral
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
na filmy nekoukám, ale v krimu jsem už párkrát byl ono netřeba ani chodit do krimu...............dovedu si živě představit, že chlapovi, kterej při rozvodu přijde o prachy, barák a jako bonus mu ještě soud zakáže styk s dítětem, že mu může slušně rupnout v kouuli a pokud si usmyslí, že za to mohl soudce či akvokát.........no, já bych se bál Ale já jsem prostě asi srab, co si odlil barák komplet ze železobetonu a chystá si ho vobehnat vysokým plotem nejlépe s žiletkovým drátem na vrchní straně......a kamery jednou taky budou A to mě zatím nikdo nijak nevyhrožuje ani nevohrožuje. Jen dost lidí si myslí, že jsem divnejExFun píše:Nesmíš tak moc věřit filmům.
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se primárně ničeho nebojím, ale na "strýčka příhodu" jsem ready.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak já si taky nemyslím, že bych se úplně bál, každopádně se připravuju na různý stavy možné vývoje. V dohledné budoucnosti bych se chtěl dostat na naprostou energetickou a potravinovou nezávislost na dobu min. 6měsíců.
Akorád s těma zbraněma mám furt dilema, to přiznávám
Niko nadžanel ko kerdža
Tak to trochu nechápu. K čemu ti to všechno bude, když pak přijdou ozbrojené kohorty a vyplení tě.Pickuper píše:tak já si taky nemyslím, že bych se úplně bál, každopádně se připravuju na různý stavy možné vývoje. V dohledné budoucnosti bych se chtěl dostat na naprostou energetickou a potravinovou nezávislost na dobu min. 6měsíců.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No to je právě to dilema. Nepřišels na nic světobornýho. Toho jsem si samozřejmě vědom. Jenže v těchhle případech potřebuješ daleko víc než jednu usmrkanou devítku. A to je právě ten problém. Pokud to chceš myslet s obranou domu v těchhle případech trochu vážně tak to vyžaduje slušnej arzenál a zbraň do ruky každýmu, kdo ji udrží v ruce. Na NatGeo běžela série dokumentů o amíkách, kteří se připravují na konec světa, různý apokalypsy (Doomsday Preppers). Většina těch lidí byla vyzbrojená takovým způsobem a v takovým množství, že v podmínkách ČR by s nima měla velkej problém pohnout i URNA. A tohle se mi už nelíbí. Já nechci mít doma zbrojnici. Domnívám se, že v podmínkách ČR a při počtu zbraní mezi lidma by tyhle stavy s plenícíma ozbrojenejma hordama nemuseli nastat.
Niko nadžanel ko kerdža
Kdo psal něco o 9mm - to je záložní zbraň . Ale jedna kosa s bednou nábojů odrazí většinu nájezdníků (alespoň v čechách dost špatně vyzbrojených).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
pick: doporucuju zacit budovat komunitu podobne smyslejicich lidi, protoze jako jednotlivec nemas sanci. jinak ja situaci vnimam dost podobne, jen tu pripravu na postapokalypticky stav zatim odkladam.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou