Zbraňový koutek
Re: Zbraňový koutek
Zakázat nůžky,nože,kameny,tyče,trubky,jehly,blbé řeči.
No a nebo se na nektery, zvlast ty kde to jde v rozumne mire a zaroven muzou mit fatalni dusledky, pripravis nebo aspon snizis riziko apod.Volivovej volej píše:Jednou za život se může stavit takových věcí. A zcela standardně se ti stanou věci, se kterými počítáš nejmíň. Buď se s tím vyrovnáš, nebo zmagoříš. Vyber si.Eda píše:Jednou za zivot muze byt az moc...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
já si věřím, že zbraň nepotřebujujarka píše:Jen by mě zajímalo od kdy se bere, že "mám zbraň = sem magor". To je takový malý-velký vítězství "normálních-hodných" lidí.
exfun: jestli se bojíš lidí se zbraněma, tak co spousta věcí kolem nás co se dá použít jako zbraň (a násilník s tím většinou nemá problém). Už jen dobře použítá hůl/teleskop umí pěkný věci. Nože ani nepočítám - to je masakr sám o sobě, atd... Střelné zbraně jen trochu vyrovnávají šance.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím. Možná právě proto, že vidím a slyším obě strany...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Přesvědčovat právníka, myslím že svůj čas můžu využít nějak líp .ExFun píše:Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím. Možná právě proto, že vidím a slyším obě strany...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
demagogii nechme KSČMřidičBOB píše:auto je také zbraň.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Já své povolání milujujarka píše:Přesvědčovat právníka, myslím že svůj čas můžu využít nějak líp .ExFun píše:Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím. Možná právě proto, že vidím a slyším obě strany...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
... ale to bys měl..... Co vím, tak v lapáku jednak jsou všichni nevinní a pak jsou tam jsou tři kategorie důvodů proč tam jsou, i když jsou samozřejmě nevinní: 1) hodily to na mě benga 2) zaujatej soudce 3) neschopnej právník....ty seš asi hrdina, ale já bych měl celkem hrachy , že když se můj bejvalej klient vrátí z výkonu trestu, že se třeba rovnou staví si tu křivdu vykompenzovat osobně....já v tvý kůži bych bez bouchačky nechodil snad ani po bytě, o ulicích ani nemluvěExFun píše:Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím.
Niko nadžanel ko kerdža
To víš dost špatně. Oni moc dobře ví, co udělali. Muklové jsou dobří herci a mají kecy, ale policajti, soudce a pokud jim neleze do pozadí, tak i advokát jim zřetelně vysvětlí, jak se věci mají a oni to vezmou.
Nesmíš tak moc věřit filmům.
Nesmíš tak moc věřit filmům.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek