Zbraňový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Krysa
Pan Řidič

Re: Zbraňový koutek

Příspěvek od Krysa »

Zakázat nůžky,nože,kameny,tyče,trubky,jehly,blbé řeči.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Volivovej volej píše:
Eda píše:Jednou za zivot muze byt az moc...
Jednou za život se může stavit takových věcí. A zcela standardně se ti stanou věci, se kterými počítáš nejmíň. Buď se s tím vyrovnáš, nebo zmagoříš. Vyber si.
No a nebo se na nektery, zvlast ty kde to jde v rozumne mire a zaroven muzou mit fatalni dusledky, pripravis nebo aspon snizis riziko apod.
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

jarka píše:Jen by mě zajímalo od kdy se bere, že "mám zbraň = sem magor". To je takový malý-velký vítězství "normálních-hodných" lidí.
exfun: jestli se bojíš lidí se zbraněma, tak co spousta věcí kolem nás co se dá použít jako zbraň (a násilník s tím většinou nemá problém). Už jen dobře použítá hůl/teleskop umí pěkný věci. Nože ani nepočítám - to je masakr sám o sobě, atd... Střelné zbraně jen trochu vyrovnávají šance.
já si věřím, že zbraň nepotřebuju :)
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím. Možná právě proto, že vidím a slyším obě strany...
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

auto je také zbraň.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

ExFun píše:Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím. Možná právě proto, že vidím a slyším obě strany...
Přesvědčovat právníka, myslím že svůj čas můžu využít nějak líp ;) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

řidičBOB píše:auto je také zbraň.
demagogii nechme KSČM ;)
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

jarka píše:
ExFun píše:Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím. Možná právě proto, že vidím a slyším obě strany...
Přesvědčovat právníka, myslím že svůj čas můžu využít nějak líp ;) .
Já své povolání miluju :ymhug:
Back to basics.
Příčina -> následek
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

ExFun píše:Mě jste nepřesvědčili. Občas ty mukly obhajuju. Obhajoval jsem znásilnění za bílého dne. Přesto Vaše katastrofické scénáře nesdílím.
... ale to bys měl..... Co vím, tak v lapáku jednak jsou všichni nevinní a pak jsou tam jsou tři kategorie důvodů proč tam jsou, i když jsou samozřejmě nevinní: 1) hodily to na mě benga 2) zaujatej soudce 3) neschopnej právník....ty seš asi hrdina, ale já bych měl celkem hrachy , že když se můj bejvalej klient vrátí z výkonu trestu, že se třeba rovnou staví si tu křivdu vykompenzovat osobně....já v tvý kůži bych bez bouchačky nechodil snad ani po bytě, o ulicích ani nemluvě :)
Niko nadžanel ko kerdža
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

To víš dost špatně. Oni moc dobře ví, co udělali. Muklové jsou dobří herci a mají kecy, ale policajti, soudce a pokud jim neleze do pozadí, tak i advokát jim zřetelně vysvětlí, jak se věci mají a oni to vezmou.

Nesmíš tak moc věřit filmům.
Back to basics.
Příčina -> následek
Odpovědět