Auto pro zábavu za rozumný peníz
Re: Auto pro zábavu za rozumný peníz
Sti je na běžné ježdění lepší než WRX..
SSS - vdechne tě do života
Já zase osobně kupovat takové auto tak se snažím mít to nejlepší co jde (vrcholnou motorizaci). Focus RS by docela šel.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
to je fajn, ale k čemu takové auto když pak nejezdí? To už bych raději ST a snažil se najet o něco víc než mít RS a chodit se na něj jen koukat..
To říkáš možná teď, ale pokud je to druhé nebo vícekeré auto do rodiny tak se to neřeší. Člověka pak naštve když si řekne, měl jsem si přidat xy tisíc a mohl jsem mít tamto.
AR166V6, F850 Special
10 lidí, sto chutí, mám borce co jezdil s oběma, nevlastnil je, ale měl je k dispozici a tvrdil opak. Taky se to dočteš v mnohých recenzích.Moucha píše:Sti je na běžné ježdění lepší než WRX..
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
já se to nejen dočtu
a jinak gratuluju k hezkému vztahu
a jinak gratuluju k hezkému vztahu
Zalezi jakou generaci myslite. U aktualni generace je pry na bezne jezdeni lepsi STi, hlavne z duvodu 6 kvaltu a SI Drive.Jelass píše:10 lidí, sto chutí, mám borce co jezdil s oběma, nevlastnil je, ale měl je k dispozici a tvrdil opak. Taky se to dočteš v mnohých recenzích.Moucha píše:Sti je na běžné ježdění lepší než WRX..
Osobni zkusenost ale nemam.
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
Vždycky když sem někde viděl FF-II ST nebo RS, tak z toho jak se to chovalo sem se nemohl zbavit dojmu, že má strašně težkej čumák a ovladatelnost auta tím hrozně trpí (potápělo se to na brzdách a v zatáčkách to taky nebyla žádná hitparáda). Na poměry HH je to auto hrozně veliký a težký s dost vysokým posazem. V týhle kategorii aut bych raději zvolil Megane RS 265 Trophy a zkusil s tím zajet ring za 8:08 .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
nzg píše:Zalezi jakou generaci myslite. U aktualni generace je pry na bezne jezdeni lepsi STi, hlavne z duvodu 6 kvaltu a SI Drive.Jelass píše:10 lidí, sto chutí, mám borce co jezdil s oběma, nevlastnil je, ale měl je k dispozici a tvrdil opak. Taky se to dočteš v mnohých recenzích.Moucha píše:Sti je na běžné ježdění lepší než WRX..
Osobni zkusenost ale nemam.
To je fakt, myslím minulou generaci když je v požadavku MY04. U téhle generace bych se tomu nedivil a osobně si myslím, že je velká škoda, že WRX má jen 5°, ptž to dle mého shazuje užívání jako rychlého daily car. Taky jsem nejel a ani nikoho neznám.
Mouchoj: Díky za gratulaci, klidně Tě přiberem. S tím vysavačem by jsi mohl dělat domácí práce
Mondeo 2004 Turnier 2.0i