Suzuki Ignis Sport
-
- Řidič začátečník
Re: Suzuki Ignis Sport
A já se ti vůbec nedivim...
já už x měsíců uvažuju o něčem takovém http://auto.bazos.cz/inzerat/19930877/Subaru-justy.php
já už x měsíců uvažuju o něčem takovém http://auto.bazos.cz/inzerat/19930877/Subaru-justy.php
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomuto hovorim idealny povoz na zimu
Len so seriovkou to asi nebude mat moc spolocneho
Len so seriovkou to asi nebude mat moc spolocneho
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
O Justy GTi teda slyším prvně, ale 220koní na takovýhleho prcka ve 4kole zní na zimu moc pěkně.
Jinak už jsem něco málo s Ignískem najel a zatím mě baví čím dál tím víc. Díky krátkýmu rozvoru a kolům skoro až v rozích má tu správnou dávku nervozity, aby člověk na cestách neusnul nudou. Dokonce to i pěkně zvučí. Dnes cestou do práce jsem si zkusil na oblíbených cestách (bylo po dešti) jak moc se tomu chce do zatáček, když mu člověk pomůže bržděním levou a je to docela frmol . Chce to poměrně rychlé reakce na volantu, což není s tím dlouhým převodem řízení úplně jednoduchý, ale jinak se přitom chová jako by to byla jeho druhá přirozenost. Fakt je to takový malý závodník .
Jinak už jsem něco málo s Ignískem najel a zatím mě baví čím dál tím víc. Díky krátkýmu rozvoru a kolům skoro až v rozích má tu správnou dávku nervozity, aby člověk na cestách neusnul nudou. Dokonce to i pěkně zvučí. Dnes cestou do práce jsem si zkusil na oblíbených cestách (bylo po dešti) jak moc se tomu chce do zatáček, když mu člověk pomůže bržděním levou a je to docela frmol . Chce to poměrně rychlé reakce na volantu, což není s tím dlouhým převodem řízení úplně jednoduchý, ale jinak se přitom chová jako by to byla jeho druhá přirozenost. Fakt je to takový malý závodník .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
První jízdy na sněhu (takový malý trénink):
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak jsem se dostal po dlouhý době k vyzkoušení letních disků a tady je ta moje krabice
Ahojte. Som tu nový a mám jednu otázku súvisiacu s Ignisom sport, tak nebudem
zakladať nové vlákno. Zvažujem kúpu Ignisu sport ako prvého autíčka (doteraz som
si požičiaval mamin swift 1,3).
Autíčko je však v nemecku a ja si nemám kde obzrieť túto malú raketku. Najviac by
ma zaujímala využiteľnosť zadných sedadiel - či sú fakt malé a len núdzové, alebo
sa autíčko použiť aj na normálne dlhšie jazdy pre 4 osoby (?)
Vidím, že toto autíčko tu niektorí máte (ja som na Slovensku nenašiel nikoho) - bol
by niekto ochotný mi autíčko ukázať a dovolil mi sadnúť si doň (len by sme aj s
priateľkou chceli vidieť vnútorný priestor).
Nemecko je len tak na kuknutie predsa len ďaleko.
Tí, ktorí ignisa sport máte - je to vhodné na bežné používanie a ste spokojní?
ďakujem za odpovede
zakladať nové vlákno. Zvažujem kúpu Ignisu sport ako prvého autíčka (doteraz som
si požičiaval mamin swift 1,3).
Autíčko je však v nemecku a ja si nemám kde obzrieť túto malú raketku. Najviac by
ma zaujímala využiteľnosť zadných sedadiel - či sú fakt malé a len núdzové, alebo
sa autíčko použiť aj na normálne dlhšie jazdy pre 4 osoby (?)
Vidím, že toto autíčko tu niektorí máte (ja som na Slovensku nenašiel nikoho) - bol
by niekto ochotný mi autíčko ukázať a dovolil mi sadnúť si doň (len by sme aj s
priateľkou chceli vidieť vnútorný priestor).
Nemecko je len tak na kuknutie predsa len ďaleko.
Tí, ktorí ignisa sport máte - je to vhodné na bežné používanie a ste spokojní?
ďakujem za odpovede
Jako vždy a každému Sporta ti můžu jen doporučit . Je to malý auto, takže vzadu je místa omezeně, ale s trochou skromnosti s tím není problém přejet ve 4 lidech republiku. Já v tom normálně vozím celou rodinku i s malým psiskem a nikdo si nestěžuje - všichni jsou zvyklý . Není problém auto okouknout, ale hádám že do Liberce se asi těžko dostaneš.
Hoši, tak kdo se toho krasavce ujme: https://www.sportovnivozy.cz/90525-suzu ... -pr?fz=vse. Malý ošklivý závoďák s velkým srdcem . Poslal mi známý, že to prodává a zrovna dnes mám s tím svým najeto 100tisíc skvělých zábavných kilometrů.