Jojo a na centrále má Lukoil stejnej automat a pro zaměstnance zdarmaMoucha píše:Lukoil by měl mít tyhle super automaty snad už všude Já si tam dávám kafe/horkou čokoládu pokaždé když tam zastavuju + jídlo (párky) výhradně v Lipůvce a Havl. Brodě
Kafe na pumpách
Re: Kafe na pumpách
2.0i 107kW
A pokud máš foursquare, tak myslím, ža pár čeknutí získáš kávu zdarmaMoucha píše:a na Lukoilu za 10 kafí/čehokoliv z Jakobs automatu 2 hrníčky Jakobs !!
2.0i 107kW
už asi před 15lety sem přišel na to, že kafe na pumpách je předražený naleštěný prd a proto s sebou vozím therm-o-sku s kafem dle mého gusta... (ale ne dolce gusta...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
par pump umi udelat dobre kafe. jednim z prikladu je restaurace na Agipu D1, cca 100 km smer Praha. dost ale zalezi, kdo je aktualne za pultem.
relativne prijatelne kafe umi vyrobit u te no name pumpy na Cerne studance (nebo jak to je), tj. cca 120 km D1 smer Brno.
relativne prijatelne kafe umi vyrobit u te no name pumpy na Cerne studance (nebo jak to je), tj. cca 120 km D1 smer Brno.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
to přitlač, to už je hodně dávno... ale od té doby co mají McCafé je to zase docela cajkk86 píše:V mekaci bejvavalo dobry kafe tak pred trema rokama, ted je to hnusna obarvena horka voda to jejich presso za dvacku
Jinak já si na kafe stavim jen na Shellkách, tam je to vždycky +/- stejné
Posledně jsem měl hrůzu na žluté pumpě (teď nevím co to tam je, ale je to první pumpu od Brna) u Vyškova směrem na Olomóc... Hnuj a ještě jim tam smrdí hajzly
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
drahá 3/4 si neska nechala uvařit kafe obsluhou na Lukoilu v Mohelnici a velmi si ho pochvalovala
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kývu z matu nepiju ))