Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pickuper
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Pickuper »

řidičBOB píše:kdo je kde vlastně cizincem??
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=284678&sId=&mId
záleží na úhlu pohledu a konkrétní zemi, každopádně však těžká otázka.........být vlastencem je dneska už skoro zločin, tudíž se asi víc vyplatí bejt tím cizincem, migrantem jak se dneska odborně říká.......a pokud i nějak změníš barvu, tak to už seš vůbec v pohodě po celý evropě :ymsick:
Niko nadžanel ko kerdža
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nemyslel jsem z hlediska národnosti, ale z hlediska náboženského vyznání obyvatelstva....
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Tady jde ovšem znovu o kulturu, nikoliv o barvu. Jsme u toho zase a znova. Kvůli nějakýmu stupidnímu vzezření se zapomíná na mnohem nebezpečnější aspekt…
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

barva úzce souvisí s kulturou a náboženstvím [-x tady vodjakživa frčelo křesťanství v několika svejch modifikacích a nositelem byl bělásek, žádnej islám a s tím související žádní čmoudi. Svoboda náboženství je kravina. A když má někdo potřebu tady bejt islamista, hinduista nebo třeba mormon, ať se sebere a táhne na místa, kde do toho dělaj všichni nebo aspoň drtivá většina. Jim tam bude líp a nám bez nich nepochybně taky :-B
Niko nadžanel ko kerdža
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Svatá slova!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Volivovej volej
Mistr volantu

image.jpg
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Protože olej s vodou... Dokud jedni budou mít v náboženství olej a druzí vodu a budou tomu věřit, nebude klid nikdy.
Back to basics.
Příčina -> následek
Volivovej volej
Mistr volantu

Oni klucí hlavně navzdory tomu, co jsou, žijou zrovna v místě, kde je každýmu jedno, koho uctívá jeho soused. Pro ně je to pak jednoduchý. Mně je taky jedno, v koho věřej' ve vedlejší garsoniéře, dokud mi nezačnou říkat, v koho mám věřit já. As simple as that.
Volivovej volej
Mistr volantu

A mimochodem - volej s vodou to není. Volej je volej a voda je voda. Jenže člověk je prostě člověk a nic dalšího. Veškerý konflikty tu nevznikají na bázi nečeho, co nejde přirozeně smísit (protože evidentně jde). Vznikají na bázi uměle vytvořených konceptů jako náboženství, rasa, víra ve vlastní nadřazenost nad jiné, která se ukáže jako totální blbost přesně v momentě, kdy se dva "neslučitelní" jedinci objeví v neutrálním prostředí, kde mluví stejným jazykem, mají stejné vzdělání, zhruba stejné IQ a sdílí podstatnou část současné hypermoderní kultury, co se nám na západě vytvořila. Já na tej fotce dvou neslučitelných mládenců vodu vod voleje fakt nerozeznám, tudíž to pro mě končí jako nablblá pohádka.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Volivovej volej píše: žijou zrovna v místě, kde je každýmu jedno, koho uctívá jeho soused.
místo, kde je každýmu všechno jedno neexistuje [-x .... jsou pouze místa, kde jsou bohužel někteří více tolerantní než jinde, což je naneštěstí výsledek vyšší kulturní vyspělosti, která nás ovšem nakonec dovede do záhuby. B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Odpovědět