Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, rv. 2004, 130tis,po vel. oprave v AS

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
vladi.holl
Spolujezdec

Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, rv. 2004, 130tis,po vel. oprave v AS

Příspěvek od vladi.holl »

Prodám Alfu Romeo GT,
1.9 JTD 16V, 110kW
typ 937A5000
rv. 2004
najeto 130 000km

Výbava:
airbag řidiče a spolujezdce, boční a okenní airbagy, ABS s EBD, ASR, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, dělená zadní sedadla, imobilizér, palubní počítač, volant potažený kůží, automatická dvouzónová klimatizace, tempomat, 6 rychlostních stupňů, manuál, originál 16palcová litá kola, elektricky ovládaná přední okna, venkovní teploměr, originální rádio s CD přehrávačem, nové zimní pneu, a další..

Je tomu rok co vlastním mou Alfu. Splnil jsem si sen. Koupil jsem Jí za 150 000, na jaře udělal velký servis ( vyměnil jsem spojku, EGR ventil, samozřejmě rozvody, filtry, kompletně přední zavěšení, protože klepalo a další drobnosti.. ) celkem oprav za 40 tisíc. Všechno v autorizovaném servisu, se zárukou, samozřejmě mohu doložit. Ručím, že lepší technicky způsobilou alfu na prodej nenajdete. Nebudu zatloukat mouchy, má totiž několik šrámů z provozu. Za něco si sypu popel na hlavu já, za něco bych zastřelil ostatní. Má ránu na předním narazníku od koule, ošklivej škrábanec nad zadním pravým podběhem, a na zadním nárazníku pod pravým světlem stejně tak. Mohu dát spravit, ale cena bude větší. Důvod prodeje - potřeba většího a levnějšího vozu, volných peněz na studium. Ideální pro toho, kdo chce koupit a jezdit, a né topit peníze v bazarovém autě jako já. Třeba i jako první auto.

Obrázek
Obrázek

Cena 164 000,- rychlé jednání = sleva, prostě domluva je možná...

Kontakt Tel: 724507616 nebo email: vladi.holl@hotmail.com
http://www.sauto.cz/nahled/alfa-romeo/gt/11640038
Naposledy upravil(a) vladi.holl dne pon 19 lis 12:26, celkem upraveno 1 x.
k86
Mistr volantu

Re: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, rv. 2004, 130tis, po GO v autor.

Příspěvek od k86 »

ve 130tkm delana spojka? GO je uplne neco jineho, tohle jsou jen bezne opravy.
kolik to ma realne natoceno? jakto ze neni serviska?
Jak rucis ze lepsi technicky zpusobilou alfu nenajdeme? vracenim penez?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
vladi.holl
Spolujezdec

Pojmem generální oprava rozumím velkou opravu vozu, která vůz maximálně přiblížila puvodnímu technickému stavu. Tato oprava spočívala ve výměně klíčových dílů za nové.. Jsem třetí majitel, takže vycházím-li z udaje na tachometru, má to natočeno 130 000km. V interiéru není znát opotřebení které by nasvědčovalo vyššímu číslu, o technickém stavu jsem už řekl. Těžko říct proč není serviska, já jsem jí už prostě nedostal. O udajích v servisce bych si ale i tak nedělal žádné velké iluze, myslím že lepší je mít přímo konkrétní fakturu z autorizovaného servisu na každou věc, a tuto pak například reklamovat. To je zároveň odpověd na tvou poslední otázku, většinu věcí na autě, kdyby se nedej bože rozbily, můžeš reklamovat přímo na servise. Mám ověřeno, že uspěšně (tyčka stabilizátoru). Samozřejmě můžeš přijet, a přesvědčit se sám, ačkoli se obávám že nemáš reálný zájem,...
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

vladi.holl: Jenom technická: to co jsi na autě dělal, opravdu NENÍ generální oprava (GO). Pod tímhle pojmem se obvykle rozumí výbrus nebo alespoň opravdu zásadní oprava s vyjmnutím motoru z auta a jeho rozmontováním (minimálně hlava dole).
To co jsi (správně) udělal Ty, se dá nazvat velký servis nebo údržba, ale tím nadpisem s "GO" zbytečně mateš a odrazuješ. Doporučuji změnit.

Jinak moc fajn auto, držím palce při prodeji.

K86: A co je divného na výměně spojky při 130 tis. km, tím spíš u dieselu, se kterým se pravděpodobně jezdí sportovně? To mi přijde tak normální.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
k86
Mistr volantu

Re: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, rv. 2004, 130tis,po vel. oprave

Příspěvek od k86 »

Realne km tam asi budou nekde jinde, takze se dal nema cenu bavit o trvanlivosti spojky 130tkm.

Zajem nemam, jne me zajima docela odvazne tvrzeni v inzeratu vzhledem k prodavanemu autu
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Zbytečně mu kazíš inzerát když nic nevíš. Předpokládám auto si neviděl, němel napíchnuté, nehledal v registrech podle VIN. Pokud o auto nemám zájem a neviděl jsem ho (tudíž nevím o ničem co bych musel napsat) tak nepíšu bláboly.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

zato ty jsi napsal smysluplnou vec k prodeji auta.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

No ten inzerát je celej supr, to s tím topením peněz v bazarovém autě :-D Jeden servis v autorizáku to fakt nevytrhne a prodávat auto dráž než před rokem koupím, to chce taky dost odvahy. 10letá vylítaná alfa z bazaru za 160 je výsměch, reálnou cenu vidím někde kolem 110.
vladi.holl
Spolujezdec

Já to auto nepotřebuju prodat za každou cenu, vystavil jsem ho, jestli se najde fajnšmejkr co bude mít zájem, bude to fajn, jestli ne, rád si alfu nechám.. Podle mne je zase výsměch mít v logu Dacii a drze se angažovat na autoforu, to už bych asi spíš vážněji bral i názor cyklisty.. Jinak samozřejmě 2012-2004=8 atd, atd.. ale proti gustu..
Jelass
Řidič začátečník

Příspěvek od Jelass »

Fajnšmekr koupí busso.
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
Odpovědět