IT poradna
Re: IT poradna
D630 byla famozni, dodnes jich nekolik pouzivam, ale jinak je to absolutne zastarala vec, to uz rozhodne ne.
PP se bude muset smirit s nejakou tou inovaci v podobe minimalne 16x9 displeje.
PP se bude muset smirit s nejakou tou inovaci v podobe minimalne 16x9 displeje.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
no chlopi, vy mi teda dáváte....
dobře, asi se budu muset smířit s 64b.... ale na 16:9 sa ukecat nenechám....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
A ono se dnes ještě prodává něco, co má obrazovku s poměrem stran 4:3 a není to iPad?
Já jsem se tomu širokoúhlému rozlišení taky bránil (kdysi, asi tak před 6 lety), než jsem zjistil, že mít na šířku víc prostoru nemusí být zase takové zlo. Navíc ve Win7 jsem se naučil nastavovat hlavní panel s řadou malých přišpendlených ikon na stranu místo tradičního umístění dole (zvláštní - dok v OS X nechávám pořád dole), čímž získám značně efektivnější využití místa.
Já jsem se tomu širokoúhlému rozlišení taky bránil (kdysi, asi tak před 6 lety), než jsem zjistil, že mít na šířku víc prostoru nemusí být zase takové zlo. Navíc ve Win7 jsem se naučil nastavovat hlavní panel s řadou malých přišpendlených ikon na stranu místo tradičního umístění dole (zvláštní - dok v OS X nechávám pořád dole), čímž získám značně efektivnější využití místa.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
no vidíš, a kdyby jsi navíc aplikoval uspořádání pracovní plochy podle nejnovějších poznatků katedry duševní hygieny, to by byl teprv mazecVolivovej volej píše: jsem se naučil nastavovat hlavní panel s řadou malých přišpendlených ikon na stranu místo tradičního umístění dole (zvláštní - dok v OS X nechávám pořád dole), čímž získám značně efektivnější využití místa.
Niko nadžanel ko kerdža
Mně se nejvíc osvědčil skrývaný taskbar nahoře. Kompletní ovládání všeho tak mám nahoře.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak pak máš jedinou volbu - 12,5" minibook - ty jsou 1280x800 (16:10)... a nebo macbook, ty jsou taky 16:10pavproch píše:no chlopi, vy mi teda dáváte....
Edit: zapomněl sem na tohle, to není ani zdaleka 16:9 http://www.czc.cz/ultrabook-toshiba-sat ... 1792+x+768
ale prd velebnosti....
vyhledávač mi našel přesně 29 noťasů s formátem 16:10
vyhledávač mi našel přesně 29 noťasů s formátem 16:10
není
(cos měl z matyky resp. deskriptivy? )
(cos měl z matyky resp. deskriptivy? )
obojí je širokoúhlé a rozdíl ve vertikálních pixelech je velmi malý. To už víc pomůže fullHD
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek