IT poradna
Re: IT poradna
Musíte brát v potaz aktuální verzi Mozilly a Outlooku. Na XP s Outlook 6 - tam to limitovalo oboje a dalo se něco takového čekat. V 2010 ty problémy už nejsou. A to nejsem zastáncem Mikrošitu, já používám Mail na OS X a jsem spokojenej, jen mi vadí, když lidé srovnávají neporovnatelné a pak z toho vyvozují závěry o kvalitě. Hodně firem jede spokojeně na Outlooku a mě osobně v práci taky nijak neuráží a jsem s nim "za dobře".
BMW Driver M-B worker...
Ale máš to v archivu, ne?šmoula píše:Opravdu? Na pracovním e-mailu mám přes 25tis zpráv a šlape to jako hodinky. MS Outlook 2010Arkis píše:Mozilla by se ti kousat neměla začít, reps. mě se při 12 000 e-mailech ještě ani jednou nekousla... MS jsou sračky a trpím při každé práci s jejima produktama,,,
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
prosím o tipy na podstromek (ať hledám, jak hledám, tak nenacházím)
notebook asitak 14-15", nikoli!! širokúhlý (16:9 nescu!), může být např. 1280x800 nebo 1440x900 nebo 1600x1000 apod, ideál by byl 4:3, ale to už neska není.... nejrači matný, ale není podmínkou
W7/32bit, nejlépe Profi, ale v nejhorším budou stačit i Home, hlavně ať to nejni 64bit
ať to má aspoň tři USB vstupy, jinak jsou mi porty šumák
hmotnost a značka nehraje roli, ale ať to není plastovej šunt
notebook asitak 14-15", nikoli!! širokúhlý (16:9 nescu!), může být např. 1280x800 nebo 1440x900 nebo 1600x1000 apod, ideál by byl 4:3, ale to už neska není.... nejrači matný, ale není podmínkou
W7/32bit, nejlépe Profi, ale v nejhorším budou stačit i Home, hlavně ať to nejni 64bit
ať to má aspoň tři USB vstupy, jinak jsou mi porty šumák
hmotnost a značka nehraje roli, ale ať to není plastovej šunt
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nechci byt spatnym prorokem, ale ty specifikace jsou ve svete IT zhruba na urovni popisu e46 330i
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já jsem ty parametry celkem pochopil, odpověď bude rychlá a stručná - s těmito požadavky na displej NIC neexistuje. A něco slušného v základu 32bit windows taky mít nebude - řešení je 64bit přeinstalovat na 32bit pokud na to výrobce bude mít ovladače. Někteří je dělají jen čistě na 64bit a pak by nemuselo něco fungovat.
MB W202 C200 100KW
tak jsem to myslel, 4"3 displej v kombinaci s 32b win proste uz neexistuje
Autoforum.cz
Možnost existuje jediná a to repas, např.
http://www.levnapc.cz/notebook-dell-lat ... intel.html
Kde se dá dovybavit licence na W7 jaké chceš, přidat ramky, HDD, novou baterii, záruka až 3 roky a cena bude kolem 16tis. s DPH. Výhoda je opravdu bytelná konstrukce, na kterou se nové notebooky za tuto cenu prostě nechytají.
http://www.levnapc.cz/notebook-dell-lat ... intel.html
Kde se dá dovybavit licence na W7 jaké chceš, přidat ramky, HDD, novou baterii, záruka až 3 roky a cena bude kolem 16tis. s DPH. Výhoda je opravdu bytelná konstrukce, na kterou se nové notebooky za tuto cenu prostě nechytají.
zrovna tato rada se Dellu moc nepovedla, tak nevim, jestli je to nejvhodnejsi volba.
Autoforum.cz
Ano, ale Dčkové řady se mi zdají už dost staré, i když např D630 by se používat s přehledem dala i dneska po malém tuningu, ostatně mají je tam taky
pavproch se bojí zestárnout, tak bude slavit 30. narozeniny už po 20. a stále si bude přát to samé
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek