Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
To bych mohl zkusit, já jel jenom Od Jestřebí tu trasu Dubá - Mělník a ta mi až tak super nepřišla, jak se říká.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dubá - Vrutice je ten zaujimavy usek...neni to najlepsia cesta aku som zazil, bola to ale alternativna cesta MB - LT bo hlavny usek bola sama dedina, samy klobouk a samy polda...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No když už jsme u toho, tak moc pěkná cesta je od Boskovic do Jevíčka - ne vždy ideální silnice, ale jezdí se tam pěkně. Zvlášť pak úsek Cetkovice - Jevíčko, teda než člověk dojede do Pardubického kraje.metaljohn píše:Já už tam ani nejezdím, když jedu z domu do Svitav. Radši to beru Jevíčko - Chornice - Moravská Třebová a Svitavy. Do MT je až na malej úsek moc pěknej asfalt a docela dobrá rychlá série zatáček.pavproch píše: jo, sklené a arnoštov.... ref hrolatý asfakt - proto píšu, jak brambor (a já s ním) trpěl...
Jo, tu si taky občas rád zajedu, to máš pravdu. Sem tam je nic moc asfalt, ale většinu cesty je slušnej a pěkný zatáčky Jsem rád, že mám hned za zadkem takovou trasu. Jako bonus je za Jevíčkem nádherný údolí se super výhledem. Tam se dá užít jak rychlá tak pomalá jízda.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
mně se jednou poštěstilo (když byla I/35 v mohelničáku ucpaná) trefit "lesní" cesty (Mohelnice-Mírov-Staré město) na úplně dohladka uklouzaném sněhu, to byla paráda....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska sem poprvé od otevření D47 jel po původní I/47, dnes I/647 z Bělotína skrz Fulnek a Bílovec do Klimkovitz.... absolutně bez provozu.... supr jízda - dlouhé rychlé úseky přes voj prostor střídány dobře viditelnými krucánky mezi Fulnekem a bílovcem....
I na zimních to bylo mnohiokráte do omezovače (a sem tam i blikajícím DSC)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Blikajucim DSC by som sa moc nechvalil to by malo byt pospravnosti trvalo deaktivovane
U mna ta palubka vzdy svieti jak vianocny stromcek
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ktere dlouhe rovne useky pres vojensky prostor, ty pres libavou? dyt to je hrozna panelka. posledne jsem tamtudy jel v XF, coz je to nejlepe odtlumene auto, co jsem za posledni dobu zkousel, a bylo to utrpeni. tamtudy uz jedine v offroadupavproch píše:neska sem poprvé od otevření D47 jel po původní I/47, dnes I/647 z Bělotína skrz Fulnek a Bílovec do Klimkovitz.... absolutně bez provozu.... supr jízda - dlouhé rychlé úseky přes voj prostor střídány dobře viditelnými krucánky mezi Fulnekem a bílovcem....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak pavproch je milovních těchhle moderních systémůSnowman000 píše:Blikajucim DSC by som sa moc nechvalil to by malo byt pospravnosti trvalo deaktivovane
RWD
ale prd, powerproch je starší pán, co se na proměnlivě kluzkém (už) bojí (sám sebe) a proto to nechává zapnuté... jo, suchý asfalt nebo rovnoměrná klouzačka, třeba čerstvě nasněžíno, to je jiná....