Telefonologie
Re: Telefonologie
já vám řeknu, že jsem se svojí N9 moc spokojený
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Deli píše:nudááá
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem také se svou Felicií spokojený, přesto si uvědomuji, že už to není ono.
no, je to takVolivovej volej píše:Deli píše:nudááá
tak jasný, před 20ti rokama to asi bylo použitelné... kup si N9, budeš na tom lípultima ratio píše:Já jsem také se svou Felicií spokojený, přesto si uvědomuji, že už to není ono.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jako je… Navíc zbytečnej dohad. Mně je stejně úplně jedno, kdo si co kupuje; haters gonna hate. A já si myslím na svoje vlastní blaho. Se svým nástupcem Nokie N9 jsem taky spokojený.Deli píše:no, je to takVolivovej volej píše:Deli píše:nudááá
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Ty už máš 820/920?
Proč teď všichni musí dělat ten unibody polykarbonátový shit? To se mi zase líbí na iP5 - že se zbavil kolotočářského skla vzadu a použili opět kov... Já chci v ruce kov a ne plast - ten je tak na dilda, hračky a zubní kartáčky...
Tyhle nové Lumie vypadají strašně plastově. To iP5 je fešák (v černé). N8 to byla pecka - pokud se nepletu z hořčíku
Tyhle nové Lumie vypadají strašně plastově. To iP5 je fešák (v černé). N8 to byla pecka - pokud se nepletu z hořčíku
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
N8 měla dost plechu, horčík nevim jestli tam byl
Jinak pokud je to matné, jako ta moje modrá (a taky to byl jeden z důvodů proč jsem nevzal bílou), tak to není moc plastové, resp. vůbec to nepůsobí lacině (neni to Samsung ) a já asi první tři dny pořád na ten telefon šahal je to moc příjemné na omak... rozhodně to není špatné řešení
Jinak pokud je to matné, jako ta moje modrá (a taky to byl jeden z důvodů proč jsem nevzal bílou), tak to není moc plastové, resp. vůbec to nepůsobí lacině (neni to Samsung ) a já asi první tři dny pořád na ten telefon šahal je to moc příjemné na omak... rozhodně to není špatné řešení
Poslední telefon u kterého jsem si řekl, že vypadá báječně byl Dell Venue Pro a teď iP5 black
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek