Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefonologie

Příspěvek od ultima ratio »

Celej internet má srandu z toho, jak dokáže Apple své ovečky pěkně oholit a ty tomu říkáš závist?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jestli jsou Tebou postované servery celý internet, tak Kladno je pak zcela jistě hlavní město USA ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

řidičBOB píše:Já myslím, že Volivovej olej se vůbec nezlobí...pouze konstatuje fakta.
Nezlobil jsem se, není proč. Každý ať si kupuje, co chce. Já mám svoje důvody pro vlastní volbu, podložené zkušenostmi s tím i oním, takže před sebou si to obhájím a do ostatních mi nic není.

Nakonec iPhone je druhý nejprodávanější smartphone na světě. Prvním je Nokia 5230. To jen dokládá, jak rozdílné preference jsou každého z nás a další pření na tohle téma je směšné a bezúčelné. Ultimáč ať si klidně dál jede na své autistické vlně; já v takto směřované diskuzi tímto skončil. ;-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

řidičBOB píše:to je jenom závist, panáčku ;-)
to, ze by chtel iPhone kazdy a jen na nej nema, fakt neni pravda, bohudik :)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

co je to iPhone? B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Pravda to určitě není, spousta lidí nemá důvod ho chtít. Pro mě představuje přesně to, co jsem ve světě smartphonů hledal. Navíc jsem už kdysi před mnoha lety, kdy jsem dotykáčům odolával, prohlásil, že pokud si někdy pořídím dotykáč, bude to iPhone. Dnes mě jen mrzí, že jsem v tomhle odhodlání nebyl důslednější. Utrápenou uživatelskou zkušenost, co jsem s HTC udělal, si znovu zopakovat nechci.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Momentálně je iP asi opravdu nejlepší. To ale není otázka úspěchu Applu, ale totální neschopnosti ostatních a zároveň ukázka zkázy odvětví, protože jednooký mezi slepými sice může být králem, ale pořád je jednooký...
Back to basics.
Příčina -> následek
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ano, skaza odvetvi to je, protoze se vsichni po nem opici, takze to vypada, jak to vypada :)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

ultima ratio píše:ještě to nebude mít tak uzavřený a omezený operační systém jako iOS.
co je na uzavřeném systému špatného? /:)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Nepřipojil bych ho ani do služebního PC, nepodporuje to totiž nativně USB Mass Starage. Nespojí se to s jiným telefonem ani přes Bluetooth. Nemůžeš si prostě přenášet soubory z mobilu kdy chceš kam chceš. Tenhle výrobce své zákazníky strašně omezuje. To je jak kdyby sis koupil auto, kde by se dalo volantem točit jen doleva. ;)
Odpovědět