Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
jj, pretahovani motoru a brzd me v SSS vytacelo neskutecne. otacky tomu padaji stejne pomalu, jak ceny benzinu. chtelo by to vykopat zasranou eu mapu.
bitmap: u subaru to jde, treba bude existovat nekdo, kdo bude umet i swiste
bitmap: u subaru to jde, treba bude existovat nekdo, kdo bude umet i swiste
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
já našel jen na předchozí generaci přídavné jednotky, budu doufat, že komunita třeba v Německu bude tak velká a aspoň trochu to pořeší, protože to je někdy nepříjemné když s tím člověk nepočítá (zatím si myslím, že se to chová nepředvídatelně) jinak je to fajn vozítko, vesměs jsou to jen tyhle dvě věci (nepadání otáček, přetahováni brzd s motorem) co mě štvou, obhájit se to dá ale cenou
SSS - vdechne tě do života
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá fakt dobře, kde to je?Moucha píše:nějakej blbeček projel mé oblíbené silničky
video
jinak, dostal jsem (trochu trhlý) nápad jet z Prahy do Jeseníků ne nejpřímější cestou, ale co nejblíže vlakové trati - znáte tam někdo ty silničky? Zhruba takto bych si to představoval.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Google na mě vyvalil toto, jen to asi bude na starý typ (ale třeba budou šikovný).Moucha píše:jestli máš nějaký odkaz na něco sem s ním, já popravdě nehledal, ale kdyby něco takového bylo bez výměny řj tak bych do toho asi šel
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jo, sklené a arnoštov.... ref hrolatý asfakt - proto píšu, jak brambor (a já s ním) trpěl...metaljohn píše:Ty kráso, skoro můj domov Jak jsi jel z toho Hradce? Do Křenova přes Sklené a v Křenově kam? Přes Arnoštov a Jevíčko? Tam kdyby byl dobrej asfalt, tak je to naprosto perfektní cesta (hlavně ten les z Křenova do Jevíčka), ale ty díry a nerovnosti to kazí A v noci strach ze zvířatpavproch píše:taxem si neska po cestě ze služebky "střihnul" svou kdysi oblíbenou (čáslav-žleby-seč-trhkamenice-hlinsko-pomezí (kura, kopou tam kanalizaci, troje světla)-hradec nad svitavou-křenov-jaroměřice-konice-OLM a...... tuž fajne jako kdysi, dokonce o dost rychlejší (bodejď by ne 272 kobyl je kurevsky víc než 168) ale.... zjistil sem, že mi brambora na těch zvleněných rozbitých českých okreskách líto, páč tam díky tuhému podvozku + RFT dostává dost na zadek, zatímco skautíkovi s jeho měkkým podvozekem to asi tak moc nevadilo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://goo.gl/maps/LrEEZbloody cardinal píše:To vypadá fakt dobře, kde to je?Moucha píše:nějakej blbeček projel mé oblíbené silničky
video
ale cestiček pěkných tam je spousta, tohle je taková moje trasa z HK když se nudím prakticky tam není úsek s blbým asfaltem
Ve kterým místě tam nějakej Moucha zaparkoval Yarise?
Já už tam ani nejezdím, když jedu z domu do Svitav. Radši to beru Jevíčko - Chornice - Moravská Třebová a Svitavy. Do MT je až na malej úsek moc pěknej asfalt a docela dobrá rychlá série zatáček.pavproch píše: jo, sklené a arnoštov.... ref hrolatý asfakt - proto píšu, jak brambor (a já s ním) trpěl...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
tam jak je ticho v první minutě videaPaTaK píše:Ve kterým místě tam nějakej Moucha zaparkoval Yarise?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja este za ked som travil svoj studentsky zivot v ČR som kazdy tyzden lietal tuto trasu stretnut tam auto bol zazrak a dali sa tam najst krasne useky
http://mapy.cz/s/5E6y
Pozna niekto?
http://mapy.cz/s/5E6y
Pozna niekto?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...