Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
nějakej blbeček projel mé oblíbené silničky
SSS - vdechne tě do života
"ty pičo to auto nebrzdí" ... takové mám taky
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
v tom swišti je něco špatně z výroby, někdy se hádají brzdy s motorem, už to neberu jako pocit, ale jako fakt
Ty kráso, skoro můj domov Jak jsi jel z toho Hradce? Do Křenova přes Sklené a v Křenově kam? Přes Arnoštov a Jevíčko? Tam kdyby byl dobrej asfalt, tak je to naprosto perfektní cesta (hlavně ten les z Křenova do Jevíčka), ale ty díry a nerovnosti to kazí A v noci strach ze zvířatpavproch píše:taxem si neska po cestě ze služebky "střihnul" svou kdysi oblíbenou (čáslav-žleby-seč-trhkamenice-hlinsko-pomezí (kura, kopou tam kanalizaci, troje světla)-hradec nad svitavou-křenov-jaroměřice-konice-OLM a...... tuž fajne jako kdysi, dokonce o dost rychlejší (bodejď by ne 272 kobyl je kurevsky víc než 168) ale.... zjistil sem, že mi brambora na těch zvleněných rozbitých českých okreskách líto, páč tam díky tuhému podvozku + RFT dostává dost na zadek, zatímco skautíkovi s jeho měkkým podvozekem to asi tak moc nevadilo....
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Chip jsi teda ještě nezvažoval?Moucha píše:v tom swišti je něco špatně z výroby, někdy se hádají brzdy s motorem, už to neberu jako pocit, ale jako fakt
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jestli máš nějaký odkaz na něco sem s ním, já popravdě nehledal, ale kdyby něco takového bylo bez výměny řj tak bych do toho asi šel
nebo větší brzdy, aby přebrzdily motor
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
tak třeba když sem to zkoušel na neutral tak to brzdí parádně, bohatě by stačilo odmazat kousek toho blbého EU kódu z řj
Pokud vim, co se tyce chiptuningu, japonske jednotky jsou nedobytne. Jedina jednoducha moznost by byla pridavna jednotka, ta by ale vzhledem k pouziti el. skrtici klapky resila jen to jak ten motor "jede" a ne jak se chova.
Skutecne vyresit by to slo jen komplet novym motormanagementem, ale to asi neni ani financne ani prakticky prijatelna moznost
Skutecne vyresit by to slo jen komplet novym motormanagementem, ale to asi neni ani financne ani prakticky prijatelna moznost