Škoda Rapid
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid
Konečně jsem se taky projel s Rapidem. Povedené auto, pouze výkonu má málo.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ty woe.....
ten Rapid, to je ale kráva velká.... právě fčíl bloumám po terminálu C na Ruzyni, čekám na přípoj a tímpádem sem zakop o tady vystavenýho Rapida 1.2TSI v bílé.... první osobní kontakt.... opticky je to mohutnější/větší než stávající Oftáka.... ale linky a proporce to má hezké, teda kromě masky.... hranatá světla a horní část grillu OK, ale ten jeho spodní oblý okraj tam vůbec nepasuje...
ten Rapid, to je ale kráva velká.... právě fčíl bloumám po terminálu C na Ruzyni, čekám na přípoj a tímpádem sem zakop o tady vystavenýho Rapida 1.2TSI v bílé.... první osobní kontakt.... opticky je to mohutnější/větší než stávající Oftáka.... ale linky a proporce to má hezké, teda kromě masky.... hranatá světla a horní část grillu OK, ale ten jeho spodní oblý okraj tam vůbec nepasuje...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rapid dobrý, ale celkem by mě zajímalo, kdo budou alespoň v ČR kupující Ani v holobytu to není žádná dramatická láce a při slušnější výbavě je to už za peníze, za který se už člověk může uspokojit leckde jinde s autem minimálně stejně tak dobrým či lepším. Já se obávám, že to aspoň zde žádnej prodejní trhák asi nikdy nebude.
Niko nadžanel ko kerdža
I kdyby škodovka udělala tříkolku bez volantu tka se tady z toho lidi zašpiní textil. To sleduju u přátel: " tátá říkal, že střelí octu v dýzlu a kupí rapida jednadva. Pry to jede jak čert a sedí jak přibitý četl na novinkách"
A všici poběží pro to plastové obludárium bez klimy, rádia, ale hlavně, že se tomu vleze petka do dveří
A všici poběží pro to plastové obludárium bez klimy, rádia, ale hlavně, že se tomu vleze petka do dveří
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
dallen: no pokud je to tak jak říkáš, tak je to asi jasný každopádně hlavně ten interier jsem měl na mysli, z mýho pohledu je to tragédie. Maximálně funkční, kvalitativně a ergonomicky taktéž bez chyby, ale designově podle mého naprostá trága. Když se kouknu na "konkurenci" třeba na i30 nebo Cruze tak je to úplně jinej příběh....
Niko nadžanel ko kerdža
Jenom mě připomíná interiér Rapida interiér první Fábie?
Já spíše pořád nechápu jak můžou prodávat auto se základní výbavou v podstatě stejnou jako před deseti lety. Nejsem zastánce korejců ani odpůrce škodovek, když někdo udělá dobré auto za dobré peníze ocením to. Ale rapid to rozhodně u mě není
A ta reklama, tomu se snad ani nedá smát
A ta reklama, tomu se snad ani nedá smát
AR166V6, F850 Special
ty, já ti nevim, já když to vidim, tak šádovka je u mě nejlepší... Hjundaj ještě ujde, ale Cruze je hrůzaPickuper píše:dallen: no pokud je to tak jak říkáš, tak je to asi jasný každopádně hlavně ten interier jsem měl na mysli, z mýho pohledu je to tragédie. Maximálně funkční, kvalitativně a ergonomicky taktéž bez chyby, ale designově podle mého naprostá trága. Když se kouknu na "konkurenci" třeba na i30 nebo Cruze tak je to úplně jinej příběh....
ten byl ještě horšíx2005 píše:Jenom mě připomíná interiér Rapida interiér první Fábie?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
sice to byly jen náhodný příklady, ale tak podle vkusu každého soudruha, že?
Niko nadžanel ko kerdža