Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Deli
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Deli »

Krysa píše:Deli I.
jezdil bych v kabriu, otevřený velký kabrio je lepčí než A8 ;;)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Krysa
Pan Řidič

Příspěvek od Krysa »

A rozhazoval mince
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jistota je, že Žid tam bude zcela jistě...ta šílená tlačenka (od hlasů z USA až po Blesk /pan Ringier je také Ž/), které se mu dostává, musí přinést své ovoce.
Ale aby to nevyznělo, že mám něco proti Židům, tak prozradím i své důvody, proč jeho zcela jistě volit nebudu:
a) je to sprostý kariérní komunista
b) je to sprostý lhář (viz. jeho podmínka návratu z premiérského křesla zpět na SÚ)
c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

řidičBOB píše:c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
+1

ale i tak nechápu, proč je tak populární a oblíbený #-o
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Ale Tomio jede na FB :-o Páč tu jsou lidi, co jsou pozadu a nemají FB, tak:
Tomio Okamura
Před 13 hodinami
Tak jsem dostal informaci, že štvavá kampaň proti mojí osobě, kterou podporuje stávající ekonomicko-politická mafie, bude po včerejším Reflexu prý pokračovat dalšími články v periodicích nakladatelství Ringier. V Aha se již dnes snaží zpochybnit můj sběr podpisů na prezidenta a v Blesku se prý připravuje seriál, kdy prý budou nějaké dívky vykládat jaký jsem sadista a bezohledný charakter. Cílem je dehonestovat mě tak, aby se prezidentem nestal člověk jako já, který otevřeně bojuje proti rozkrádání našeho státu, chce hmotnou a trestní odpovědnost pro politiky a exekutivu a zároveň chce postihnout majetkovými přiznáními od 20 mil. Kč i zpětně všechny zloděje, co nemůžou prokázat legální původ svého majetku. Prosím o Vaši podporu, držte mi palce, čeká mě peklo. V právním prostředí ČR se bohužel proti lžím nelze nijak učinně bránit, což média moc dobře ví. Díky
Tomio Okamura
středa
UŽ JE TO TADY! Měl jsem z dřívějška informace, že po vyhlášení kandidatury na prezidenta začne ihned dvouměsíční lživá štvavá kampaň proti mé osobě, jelikož si stávající politicko-ekonomická mafie nepřeje za prezidenta člověka jako jsem já. Tedy takového, který má čistou minulost a otevřeně bojuje proti rozkrádání naší země. Zítra začíná špinavá kampaň časopisem Reflex, následovat má prý Blesk a další. Jsem zvědavý, co se na sebe ještě dozvím. Bohužel dovolatelnost práva je v ČR na nule a média a s nimi spříznění lidé toho patřičně využívají. Držte mi palce, snad to ustojím. Prosím Vás o podporu. Budu rád když budete tuto mojí zprávu sdílet. Díky, Tomio Okamura
A tohle je taky dobré :D
Tomio Okamura sdílel(a) odkaz.
5 listopad
Dáváme dohromady prezidentskou volební kampaň a rád bych Vás, moje přátele, v této souvislosti poprosil o velkou pomoc. Prosím o informace o jakékoliv velké akci ve vašem regionu kam chodí stovky či tisíce návštěvníků a kde byste mi mohli zároveň dojednat, abych dostal prostor na alespoň krátký pozdrav před publikem. Času je do voleb již velmi málo, ale udělám maximum možného, abych osobně navštívil co nejvíce míst po ČR. Informace prosím posílejte mému asistentovi na jaroslavstanik@seznam.cz Díky moc za pomoc! Tomio
http://www.tomio.cz/vystoupeni/
:))
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Deli píše:
řidičBOB píše:c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
+1

ale i tak nechápu, proč je tak populární a oblíbený #-o
Protože nic nedělal, to voličům úplně stačí.
Naposledy upravil(a) ultima ratio dne sob 10 lis 06:49, celkem upraveno 1 x.
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Deli píše:
Krysa píše:horší už to nebude. Jinak oči zavázat nechci =))
Václav II. je dobrý prezident :)
+1 Nejlepší, jakého jsme kdy měli. :ymapplause:
http://www.novinky.cz/domaci/284282-kla ... -zpet.html
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

řidičBOB píše:jistota je, že Žid tam bude zcela jistě...ta šílená tlačenka (od hlasů z USA až po Blesk /pan Ringier je také Ž/), které se mu dostává, musí přinést své ovoce.
Ale aby to nevyznělo, že mám něco proti Židům, tak prozradím i své důvody, proč jeho zcela jistě volit nebudu:
a) je to sprostý kariérní komunista
b) je to sprostý lhář (viz. jeho podmínka návratu z premiérského křesla zpět na SÚ)
c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
souhlas ve všech třech bodech... :ymapplause:

já budu volit jakla (škoda že hájek nekandiduje)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Jakla volit nebudeš. :D
Back to basics.
Příčina -> následek
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele: