Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
gebic
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od gebic »

řidičBOB píše:ad můj původní dotaz, který se soudruh inženýr snažil zamaskovat spamem: který podobný přenosný detektor je ve stejné cenové hladině jako Genevo One a je lépe odrušen??
Také se přimlouvám za jasnou odpověď Vážený pane
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Mě je srdečně jedno, který detektor je lépe nebo hůře odrušen, ale když budu chtít v autě používat 2 detektory najednou, tak si určitě nevyberu takové, které se navzájem ruší, respektive, kde jeden z nich ruší ten druhý. A když už udělám takovou blbost, tak se s tím smířím nebo se to snažím odstranit, ale určitě nebudu falešné poplachy u druhého detektoru vydávat za jeho vlastnost, když je chyba na straně prvního detektoru.

Až budu mít chvilku, tak to mohu i otestovat, ale tipnu si, že přenosné Belscorty tahle "zářit" nebudou. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Takže chápu to správně, že ten enormní počet falešných poplachů, který má normíček na Stingeru a které měl i před tím, než měl Genevo byly i předtím způsobeny Genevem, které ještě vůbec neexistovalo? To mi hlava nebere...

...aneb zase se v tech vašich lžích ztrácíte.
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

anti-antiradary.cz píše:Takže chápu to správně, že ten enormní počet falešných poplachů, který má normíček na Stingeru a které měl i před tím, než měl Genevo byly i předtím způsobeny Genevem, které ještě vůbec neexistovalo? To mi hlava nebere...
Ne, nechápete. Asi opravdu potřebujete všechno zopakovat 2x, než to konečně pochopíte:
AntiRadary.cz píše:Pokud vím, tak předtím se normicek stěžoval hlavně na poplachy v K pásmu, kterých mají ostatní značky ještě mnohem víc a občasný poplach od Ka cedulí, protože má starý HW, který na ně prostě reaguje. Pokud nyní pozoruje rapidní zvýšení poplachů v Ka pásmu, na které se neustále stěžuje, tak za to může jedině Genevo ONE, které je špatně odrušené a nesnáší se i s jinými detektory.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Mě je srdečně jedno, který detektor je lépe nebo hůře...
Tak proč tedy vypouštíte z huby tyhle hovna, když na ně pak nechcete odpovídat??
AntiRadary.cz píše: Genevo JE špatně odrušeno a ostatní detektory ve stejné cenové kategorii jsou odrušeny mnohem lépe.
Znovu se tedy ptám, které to jsou...jistě by se i další čtenáři nechali rádi poučit!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

antiradary.cz: Aha a já myslel, že jádro pudla bylo v tom, že si Normíček stěžoval že v Německu měl K poplachy prokládané poplachy v Ka... Tak si asi raději počkáme co napíše přímo on...
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@řb: taktak, vyšší výkon, bo detekce na příjezdu dobrých 600-800m, na odjezdu 200...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

svého času byla jedna taková cedule v Kadani...ale když jsem tamtudy projížděl naposled, tak už byla OFF :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

rameťácké cedule v Ka se vyskytují v okolí jejich výrobce - rametu :-)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

anti-antiradary.cz píše:antiradary.cz: Aha a já myslel, že jádro pudla bylo v tom, že si Normíček stěžoval že v Německu měl K poplachy prokládané poplachy v Ka... Tak si asi raději počkáme co napíše přímo on...
Jádro pudla je v tom, že Normíček si koupil v německu Sitngera, který nebyl určen pro český a slovenký trh, takže mu v německu fungoval špatně. Co ti na tom jení jasný? Tohle jsme tady už probírali mnohokrát.
Odpovědět