BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
NoSwear
Řidič začátečník

Re: BMW Divize

Příspěvek od NoSwear »

Brus píše: další problém kola na střeše je krádež - v CZ a SK velmi aktuální a mít to pořád na očích je opruz.
Jasně, to je určitě další mínus no.

Ale já prostě takhle uvnitř vozím něco nerad, mám ten interiér na to moc rád. :) Ale co máme Outback jako "spotřebák" tak do něj není problém narvat těch kol hodně. :-) Kor, když je člověk částečně rozebere. Se sedanama je to problém, určitě se 2 do E90 vejdou (bez předního kola), ale bude to chvíli trvat, když člověk bude opatrný k interiéru a kolům. Takže u E60 rozhodně nebude se 2 problém, když bude mít sklopná sedadla - při ceně toho auta (beru nové) je smutné, že za příplatek. Ale BMW, MB, Audi.... co člověk nadělá. :)
BMW Driver M-B worker... :D
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

Arnie J píše:u pětky je automat menší problém, ne? když je to jakože limuzína

nebo v čem by to mělo být horší?
Hele mě přijde, že tyhle starý 6kvalty jsou problém i u E60 :) Nerozmlouval bych automat v 5-er u nafty, ale u benzínu určitě. Když si člověk kupuje benzín, tak si často rád motor vytočí, pohraje si s ním a projede si nějakou pěknou okresku svižně(U R6+). A v těhlech případech tě už "archaický" automat v E60 limituje, alespoň z mých zkušeností v kombinaci s 35i (E90) a 50i (E60).
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

kurburt píše:Arnie: jinak sklopny sedacky bych prezil, ale automat asi ne, vidim, jak to funguje v trojce, nedokazu si predstavit petku :)
Co ti vadí vole? :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Jinak mě dojímá, když dojde řeč na automat, tak je tu zase opět najednou každej Fittipaldi a benzín nemá vůbec žádný smysl s automatem a blablabla. Prostě 30iA je super potah a nic jiného od toho svéprávný člověk ani nečeká. Navíc když byl Arnie vůbec projet takovou kombinaci jako je 30xiA, tak je snad docela jasné, že žádnou víkendovku nehledá... Což teda já vím už dlouho, když mi říkal, že by přežil i 20i... :-o :D
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

Arnie: vysvetlim za chvili Matejovi, jinak, je takovy problem sehnat to v manualu?

Vasco: prijde mi to vydechly, neakcni, pritom realna rychlost zas tak spatna neni, ale proste mam 330i spojeny jako akcni sportovni auto a s tim automatem je to proste takovej dobrej potah...no a u te petky, kor xi si to proste predstavit nedokazu po tom, co jsem mel zkusenost s 540i i 550i 6M...ale vim, ze s tim nebudete souhlasit, takze si vlastne kupte, co chcete :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Hele, zas na druhou stranu ten automat pro Arnieho - proč ne... Když vezmeš v potaz jeho řidičské schopnosti, tak by bylo fajn, kdyby měl o jednu starost při řízení méně... :-D
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

zaprvé, neser :D a zadruhé, taky mi to přišlo lehce vydechlé (než to vůbec zareaguje, než to podřadí), ale na běžné ježdění úplně super
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

pavproch píše:pche, my sme vozili v dáčii 5 bajků 26" (rozebraných) a 4 lidi....
Lodgy?
RWD
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

prd, stará čaučeskova dačija
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

vasco píše:Jinak mě dojímá, když dojde řeč na automat, tak je tu zase opět najednou každej Fittipaldi a benzín nemá vůbec žádný smysl s automatem a blablabla. Prostě 30iA je super potah a nic jiného od toho svéprávný člověk ani nečeká. Navíc když byl Arnie vůbec projet takovou kombinaci jako je 30xiA, tak je snad docela jasné, že žádnou víkendovku nehledá... Což teda já vím už dlouho, když mi říkal, že by přežil i 20i... :-o :D
To není o Fittipaldim, ale o tom, že si většina lidí s 30i ráda občas "střihne" nějakou příjemnou okresku a pak to ten automat zabíjí. Říkat si můžeš, co chceš, ale já s tím ty zkušenosti také mám. :) Samozřejmě, že pokud Arnie chce jezdit pouze pohodu, pak je fuk, co tam bude mít. Pak je ale otázka, jestli 30i není zbytečná. :) (Pouze můj názor)
Odpovědět