zimní 205/55/16
Re: zimní 205/55/16
Já nakupuju na nejlevnejsipneu.cz, stačí do poznámky napsat, že chceš nový gumy a přijdou letošní (ověřeno). Ne že by posílali dycky starý, ani jsem to upřímně řečeno nezkoumal, ale vím, že to takhle dělá spousta lidí, tak jsem to tam napsal taky .
Za mě nejlíp Continentaly, nebo Dunlopy, na Satisu mám Nokiany W2 myslím a taky dobrý.
Za mě nejlíp Continentaly, nebo Dunlopy, na Satisu mám Nokiany W2 myslím a taky dobrý.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Prijemnu skusenost mam s nejlevnejsipneu, co sa tyka zistovania udajov o pneu...nadiktovali mi aj DOT aj miesto vyroby...samozrejme vsetky boli rovnake
Co sa o pneuboxe matadorackom povedat neda...kedy tento rok na jar mi poslali 09-ny...
Co sa o pneuboxe matadorackom povedat neda...kedy tento rok na jar mi poslali 09-ny...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Me doma zbyly zanovni 4ks GY UG 8 tak kdyby byl zajem, jsou k dispozici, kdyztak SZ
Třeba vyloženě přesnou DOT vědět nepotřebuju ani zemi původu, stačí mi jenom rok výroby. Stejně by mě zajímalo, jak to ti prodejci dělají,aby objednali dost pneumatik na sezónu,ale aby jim jich zase spousta nezůstala skladem. Lidi zas vždycky chtějí ty nejnovější.Jako kdybych teď objednával a došly mi z roku 2011, tak to neřeším.Rok není dlouhá doba a podle mě se s nima nemůže nic stát
A už si něco vybral nebo ještě hledáš?? Já objednal ty ultragripy 8, dostal sem na ně slevu a dnes už jsem byl přezouvat.Myslel sem že to budes pozdějc,no ale co užDeli píše:je to jedno, ale nemusim mít nejdraší gumy ve firmě a díky, na ty shopy kouknu
Ja som kupil minuly rok Semperid SpeedGrip 2, kedze znamy predaval 3mesacne zas velmi dobru cenu a musim povedat ze som spokojny - lepsie ako som cakal.
A mimoriadne dobre su co sa tyka hlucnosti, vo vela testoch naj. V ostatnom lepsi priemer, v nicom sive nevynikaju, ale v kazdej oblasti sa najde aspon jedna guma zo znaciek Conti, Dunlop, Goodyear, ktora na tom nie je lepsie ako Semperit.
A mimoriadne dobre su co sa tyka hlucnosti, vo vela testoch naj. V ostatnom lepsi priemer, v nicom sive nevynikaju, ale v kazdej oblasti sa najde aspon jedna guma zo znaciek Conti, Dunlop, Goodyear, ktora na tom nie je lepsie ako Semperit.
Inak zhanam pre kamarata komplet 205/55 R16 na zimu, presne v tomto rozmere, moze byt aj mierne jazdeny.
Já bych třeba ojeté pneu nekupoval..ne že bych proto nim něco měl, ale člověk nikdy neví co od těch pneumatik může čekat a jak s nima ten druhý zacházel. Takže radši dám něco navíc za nové
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne som mal stastie pri kupe kompletov na Passata...isiel som primarne po diskoch.A tie co som kupil za svoj zivot nikdy nevideli obrubnik a boli na nich este origo gumy z vyroby 4 roky stare ale asi 2/3 dezenu...
Z chlapika vyslo, ze ich mal jeho deda na A6, ten na tom za 4 roky nabehal 10tis km a tak ju predali...kola im ostali...
Musim, ale priznat, ze aktualne 17" na E46 (tiez dokupovane) mali predomnou tahsi zivot...
A po zime asi pojdu z domu kombinacia 17" a Bratislava a potreba novych pneu, je pre mna zatial vrazedna kombinacia...
Z chlapika vyslo, ze ich mal jeho deda na A6, ten na tom za 4 roky nabehal 10tis km a tak ju predali...kola im ostali...
Musim, ale priznat, ze aktualne 17" na E46 (tiez dokupovane) mali predomnou tahsi zivot...
A po zime asi pojdu z domu kombinacia 17" a Bratislava a potreba novych pneu, je pre mna zatial vrazedna kombinacia...
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne pát 26 říj 15:38, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já si v tomhle rozměru letos koupil Continentaly TS850, ale ještě jsem je nenazul. Minule jsem měl GY UG7+, dobré, ale po necelých 35000 km jsou pryč. A je pravda, že hlučnost taky nic moc.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...