![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
vas troch asi ucila logiku blondina.. tak skusme to pomaly:VS* píše:jednou říkáte že to víte a jednou že ste to náhodou zjistil...AntiRadary.cz píše:Já jsem tak třeba zjistil, že můj TS, o kterém jsem si myslel, že má stabilní pulsrate, je ve skutečnosti VPR, t.j. stejný vysílač, jako se používá u nových lidarů TruCam.
- abel na truspeed
- zistil ze ten ktory ma pouziva variabilny pulse rate (VPR) a nie fixny
- len konstatoval ten isty VPR pouzivaju aj (v CR novo zavadzane) trucamy
- nikde nepisal ze teraz zistil ze trucam = truspeed+kamera.. to je zase len jedna z dalsich uzasnych dedukcii (ci skor uceloveho utoku ze ano
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že stačí chápat význam psaného textu, kde soudruh inženýr jasně píše, že si myslel...a následně už pak přehodil, že věděl ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Obhajobu svých prodejců by jste měl přenechat kolegovi, který to vystudoval...
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Obhajobu svých prodejců by jste měl přenechat kolegovi, který to vystudoval...
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle, já ani nepochopil, proč VS upřesňuje, že TruCam je vlastně TruSpeed s kamerou, ale bral jsem to tak, že se chce pochlubit svými znalostmi a vysvětlit to i ostatním čtenářům. Reakce Gebiča byla úplně mimo, ale u něj mě to ani moc nepřekvapuje, takže jsem na něj ani nereagoval.ragamix píše:- nikde nepisal ze teraz zistil ze trucam = truspeed+kamera.. to je zase len jedna z dalsich uzasnych dedukcii (ci skor uceloveho utoku ze ano) najlepsieho vyhradneho zastupenia celej zemegule a okolitych dedin ze gebic
![]()
![]()
Takže ještě jednou a polopatě i pro ty méně chápající - podle určitých logických předpokladů jsem měl za to, že můj TruSpeed má stabilní pulse rate a překvapilo mě, když mi při testech Stinger VIP hlásil detekci TruSpeed VPR (variabilní pulse rate). Nejdříve jsem si myslel, že Stinger nepřesně identifikoval typ LIDARu, ale po změření pulse rate jsem zjistil, že se Stinger nemýlil a můj TS používá variabilní pulse rate, takže měřící část je shodná s nově zaváděnými TruCamy. Samozřejmě, že mu schází kamera, ale pro testování rušiček je to nepodstatný detail a stál mě zlomek ceny TruCamu. A to potěší!
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
jaký by tedy mělo smysl kupovat TS ktery by nebyl shodný s používaným TC?? TS se totiž v CZ/SK nevyužívá.....navíc TS/TC se ruší líp než LTI UL 125pps takže na testování "neproměřitelnosti" není nejlepší
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
napr taky ze TS VPR byva bezne neporovnatelne drahsi ako TS s fixnym pps. na testovanie instalacii v tom zas tak velky rozdiel neni. tiez by som nepovedal ze TS sa rusi lepsie ako 125pps LTI - zalezi sice na algoritme ale pokial rusicka ma dobry algo na oboje tak je TS na testovanie lepsi pretoze je "prisnejsi" vzhladom na mensi rozptyl laseroveho lucu (3mrad u LTI vs 2.5mrad u TS; pre zaujimavost traffipatrol XR ma len 2mrad). okrem toho TS sa zozenie spravidla novsi kus cize byva aj v lepsom stave ako vacsina LTI co tiez bude hrat rolu. dalej tak ako je TS s VPR aj fixnym pps tak aj TC existuje aj s VPR a fixnym pps.VS* píše:jaký by tedy mělo smysl kupovat TS ktery by nebyl shodný s používaným TC?? TS se totiž v CZ/SK nevyužívá.....navíc TS/TC se ruší líp než LTI UL 125pps takže na testování "neproměřitelnosti" není nejlepší
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Má to stejný smysl, jako kupovat LTI 100 pps, který se v ČR/SK také nevyužívá, přesto jej pár firem používá na testování montáží rušiček. Nejdůležitějšími parametry laserových rušiček jsou citlivost přijímače, výkon vysílače a algoritmus rušení. První 2 parametry jsou pro LTI 100/125 pps identické, liší se jenom algoritmem vyhodnocení a rušení, ale pokud to není nějaká čerstvá novinka, tak by měly být i algoritmy podobné a stejně účinné. Samozřejmě, že je úplně nejlepší, pokud má testovací LIDAR naprosto stejné parametry, jako LIDARy používané policii v daném místě, ale i stejný LIDAR s jiným pulse rate se dá celkem dobře použít na testování účinnosti rušičky.VS* píše:jaký by tedy mělo smysl kupovat TS ktery by nebyl shodný s používaným TC?? TS se totiž v CZ/SK nevyužívá.....navíc TS/TC se ruší líp než LTI UL 125pps takže na testování "neproměřitelnosti" není nejlepší
Nevím, jaké máte s laserovými měřiči praktické zkušenosti a jestli jste přímo porovnával LTI vs. TS, ale podle mých zkušeností i dle měření citlivosti různých rušiček, je situace přesně opačná a TS se ruší podstatně hůře než LTI UL 125 pps. Možná si to pletete s PLII, který také mám a který se ruší asi nejhůře.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
nepletu....mám vyzkoušeno
s TS se mnohem líp měří z ruky ale to co LTI při maximální snaze prostřelí, TS neproměří...
Je potřeba pevné uchycení lidaru aby se to neovlivnilo lidským faktorem...
jinak srovnání s LTI 100pps je trošku problémové v tom že 100 i 125 mají pevné pulse rate....ale u TS/TC je právě díky VPR "zákeřnost" a některé rušičky s tím mají/měli problém....např dříve LI...tam ani netušili že nějaký VPR existuje:-)
s TS se mnohem líp měří z ruky ale to co LTI při maximální snaze prostřelí, TS neproměří...
Je potřeba pevné uchycení lidaru aby se to neovlivnilo lidským faktorem...
jinak srovnání s LTI 100pps je trošku problémové v tom že 100 i 125 mají pevné pulse rate....ale u TS/TC je právě díky VPR "zákeřnost" a některé rušičky s tím mají/měli problém....např dříve LI...tam ani netušili že nějaký VPR existuje:-)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
To se do krve hádal pan Ragamix, tenkráte jak neumělo LI rušit TS (prý žádné dvě verze nejsou, to tvrdil a ejhle)! Od té doby to ještě přitvrdil, kdy na Slovenko dotáhl Multaradary! Pak dotáhl "jedničku" na trh STINGER a ejhle ono to neumí detekovat, ale opět tvrdil, že umí, ale žádné video nikdy neukázal a nebýt Normíčka, nikdy by neukázal a lidi by žili v domnění, jaká je to bomba (ale není detekuje v paprsku, tomu říkám výhra)... Holt rovina chlap ![Monkey :(|)](./images/smilies/51.gif)
PS: španělské titulky bohužel nemáme, snad je Raga doplní - ty zemegule!![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Monkey :(|)](./images/smilies/51.gif)
PS: španělské titulky bohužel nemáme, snad je Raga doplní - ty zemegule!