Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS* píše:umí SL detekci IR camea?
Neumí. Proč by to měla umět, když Stinger Laser není samostatná rušička, ale volitelný modul pro Stinger Card/Stinger DSI Computer, které úsekové měřiče rychlosti hlásí na základě GPS modulu a databáze stacionárních měřičů rychlosti?

Umí AL G9 RX/RX2 identifikovat a oznamovat typ LIDARu? Umí je oznámit řidiči hlasovým výstupem? Lze ji rychle přepnout jenom na parkovací režim? Dokáže fungovat jenom v režimu u nás legálního laserového detektoru?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Umí AL G9 RX/RX2 identifikovat a oznamovat typ LIDARu? Umí je oznámit řidiči hlasovým výstupem? Lze ji rychle přepnout jenom na parkovací režim? Dokáže fungovat jenom v režimu u nás legálního laserového detektoru?
Nechápu, proč obyčejnou otázku házíte do konfrontační lajny a poukazujete na to, co AL umí nebo neumí...na to se nikdo neptal...až se zeptá, Vaše odpověď bude zcela na místě. Takhle je to pouhá křeč.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Jen mě to zajímalo....jelikož tato funkce se může hodit např v tunelu kde GPS signál není...nebo u nových úsekovek/kamer na červenou kde ještě nejsou GPS body v databázi!
nevím proč hned vytahujete AL..tuto funkci umí i LI(i když trochu hůř)
co se identifikace laseru týče je to nesmysl....běžného uživatele to nezajímá....hlásí to poplach tak brzdím a je naprosto jedno jestli mě měří LTI UL, PL3DOK nebo TruCam!!! a vyjmenovávat to stejně nestihne....než to např LI řekne tak má každý zbržděno a vypnuto!!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS* píše:Jen mě to zajímalo....jelikož tato funkce se může hodit např v tunelu kde GPS signál není...nebo u nových úsekovek/kamer na červenou kde ještě nejsou GPS body v databázi!
To může, ale úsekovka může měřit i s neaktivním neaktivní IR přisvícením. V kombinaci s antiradarem s GPS modulem a aktuální DB je to bonus navíc, jako samostatná funkce už takové uplatnění nemá.
VS* píše:nevím proč hned vytahujete AL..tuto funkci umí i LI(i když trochu hůř)
co se identifikace laseru týče je to nesmysl....běžného uživatele to nezajímá....hlásí to poplach tak brzdím a je naprosto jedno jestli mě měří LTI UL, PL3DOK nebo TruCam!!! a vyjmenovávat to stejně nestihne....než to např LI řekne tak má každý zbržděno a vypnuto!!
Jenom se ptám, stejně jako Vy. ;) AL G9 RX/RX2 se nyní již tolik nevěnuji, teď testuji další značky, např. LI, které nabízejí obdobnou funkčnost za lepší cenu, tak mě zajímá, jestli došlo k nějakému pokroku i u AL G9 RX2. Identifikace laseru zas takový nesmysl není, každý preferuje něco jiného a kolik zákazníků, tolik různých požadavků. Já jsem tak třeba zjistil, že můj TS, o kterém jsem si myslel, že má stabilní pulsrate, je ve skutečnosti VPR, t.j. stejný vysílač, jako se používá u nových lidarů TruCam.
Ideální rušička neexistuje, každé zařízení má své výhody a nevýhody, přitom by stačilo málo a z dosavadních koncepcí by se dalo poskládat prakticky dokonalé zařízeni. Určitou představu mám již dlouho a pokud by se v budoucnu realizovala, tak by to bylo něco naprosto převratného. Bohužel, zatím si každý výrobce razí vlastní koncepci a k nějakým kardinálním změnám jej většinou donutí až konkurence nebo technické problémy vlastního výrobku, např. rozebíratelné konektory senzorů u AL a LI.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

TruCam=TruSpeed+kamera
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

VS* píše:TruCam=TruSpeed+kamera
=)) =)) pokud někdo toto neví je to k =)) =))
Naposledy upravil(a) gebic dne čtv 25 říj 15:04, celkem upraveno 2 x.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS* píše:TruCam=TruSpeed+kamera
To vím, vždyť jsem to také napsal, že mají stejný vysílač, ale schválně jsem nechtěl psát, že je to prakticky stejné zařízení (kromě kamery), aby mi tu zase někteří jedinci nezačali psát, že TC má kameru a TS ji nemá.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

17 let v oboru x_x :ympray: x_x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše:Já jsem tak třeba zjistil, že můj TS, o kterém jsem si myslel, že má stabilní pulsrate, je ve skutečnosti VPR, t.j. stejný vysílač, jako se používá u nových lidarů TruCam.
jednou říkáte že to víte a jednou že ste to náhodou zjistil...
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Já myslel, že už 20 let... :(|)
Odpovědět