Tedy celý o tom vybrat si jen tu část, co se zrovna hodí, bez vysvětlení praktickýho významu. On není. Je jen ideologie.Pickuper píše:rasově a etnicky = europoidně
Politický koutek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Politický koutek
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Já jsem nic nevybíral, já jsem pouze rámcově a velmi zjednodušebě popsal stávající stav "v české kotlině" Nic víc, nic míň
Niko nadžanel ko kerdža
proč ne? vytváření umělých bariér je stejná blbost jako nucené míchání. Pokud se nějaký Český občan rozhodne, že mu bude lépe jako budhistovi v indii, bude se tak chovat, CZ prostředí mu nebude vyhovovat a nebude s ním kompatibilní, proč mu nedovolit odejít? A vice versa.Pickuper píše:když by bylo velmi obtížné ho získat a nedalo se již nikdy změnit proč neExFun píše:Já bych národ překonal a užíval jen občanství.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jestli on nechtěl napsat, že vypadáme "na západě" všichni češi stejně.Volivovej volej píše:Mě by zajímala ta zásada…Pickuper píše:vypadáme v zásadě všichni stejně
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev ... ?id=761121
....CZ prostředí mu nebude vyhovovat a nebude s ním kompatibilní, proč mu nedovolit odejít?
Tys asi nepochopil, že s odchodem problém nebývá, ale spíš s tím příchodem. Ono by se po aplikaci tvé poučky několik miliard lidí najednou začalo tak nějak vnitřně cítit Němci, Švýcary či Kuvajťany.
Tys asi nepochopil, že s odchodem problém nebývá, ale spíš s tím příchodem. Ono by se po aplikaci tvé poučky několik miliard lidí najednou začalo tak nějak vnitřně cítit Němci, Švýcary či Kuvajťany.
Tak já myslím, že Němci nejsou úplně blbí a vědí jak přibližně vypadá průměrný Čech. Politická korektnost ovšem nedovolí.....ultima ratio píše:Jestli on nechtěl napsat, že vypadáme "na západě" všichni češi stejně.Volivovej volej píše:Mě by zajímala ta zásada…Pickuper píše:vypadáme v zásadě všichni stejně
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev ... ?id=761121
Myslím, že jsi nepochopil Ty. Nikdo neříkal, že by měly zmizet "Testy" jako jsou i nyní při zisku občanství, což tedy není žádná sranda...Honza42 píše:....CZ prostředí mu nebude vyhovovat a nebude s ním kompatibilní, proč mu nedovolit odejít?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
http://zpravy.idnes.cz/okamura-ma-50-ti ... _domaci_jw
nejsmutnější na celé věci je nepochybně fakt, že dle mnohých komentářů je tahle položlutá populistická kreatura kandidátem, kterýho prý budou volit .
nejsmutnější na celé věci je nepochybně fakt, že dle mnohých komentářů je tahle položlutá populistická kreatura kandidátem, kterýho prý budou volit .
Niko nadžanel ko kerdža